Academy Internasjonale privatskoler
for studenter 14-19 år

TORBAY

På EF Academys private internatskole i Torbay er skolen å betrakte som en del av byen. Den ligger vakkert til på en høyde med utsikt over havet, sentrum og vakre naturområder. Elevene velger om de vil bo på campus i kort avtand til skolen eller hos lokale vertsfamilier.

VELKOMMEN TIL
EF ACADEMY I TORBAY

EF Academy i Torbay er nyoppusset med moderne fasiliteter og interiør. Skolen har førsteklasses lærere både på ungdomsskole og videregående nivå. Ved vår private internasjonale videregående skole foregår undervisningen i små klasser og trygge omgivelser. Elevene kan delta i mange faglige gruppeaktiviteter og fritidsaktiviteter.

Elevene blir raskt en del av lokalsamfunnet gjennom skolen, lærerne, fritidsaktiviteter, vertfamilier og andre elever. Lokalsamfunnet gjør også mye for å støtte og ta vare på elevene ved vår private boarding skole. EF Academy Torbay er det ideelle valget for deg som ønsker å gå på en autentisk engelsk skole og fortsette studiene i Storbritannia. Det som er unikt med EF Academy er vår evne til å oppfostre og veilede unge elever som er borte fra hjemmet for første gang.

Mr. Mark Howe Head of School
EF Academy Torbay

BLI KJENT MED FAGMILJØET OG DE ANSATTE

 • Chris Nicholls

  Chris Nicholls har studert historie og samfunnskunnskap ved Universitetet i Liverpool, deretter tok han en Postgraduate Certificate i Post-16 Education ved University of the West of England i Bristol. Tidligere har han undervist i historie, sosiologi og økonomi ved Gloucestershire College og i London. Chris er også kvalifisert til å undervise i engelsk som fremmedspråk og har undervist et år i engelsk i Japan.

  Chris Nicholls Enrichment Officer og TOK Teacher, EF Academy Torbay
 • Dan Luly

  Dan Luly koordinerer forkursene og underviser også i en rekke engelskspråklige ferdigheter. Dan har jobbet med engelsk språkopplæring i mer enn 12 år i Storbritannia, Italia, Spania og Thailand. Som koordinator for de forberedende kursene, er han ansvarlig for å holde øye med elevenes språklige utvikling og sikre at de har fått alle nødvendige verktøy for å tilegne seg en faglig læreplan på deres neste kurs.

  Dan Luly Prep Course Coordinator, EF Academy Torbay
 • Debbie Chatterton

  Som nestleder er Debbie Chatterton ansvarlig for programkoordinatorene og sørger for at undervisningen og læringen ligger i forkant av pensum. Debbie har arbeidet med utdanning i mange år og hennes erfaring som IB- og A-Level-koordinator gjør at hun hjelper lærere og elever med å utvikler sitt potensiale.

  Debbie Chatterton Nesleder , EF Academy Torbay
 • Gundel Bonfield

  Gundel Bonfield har undervist i kunst og tysk ved flere forskjellige typer skoler og høyskoler rundt om i England. Hun ledet kunstundervisningen på en skole i Surrey i åtte år. Gundel er tysk, så hun forstår hvor utfordrende og givende det er å bo og studere i et annet land.

  Gundel Bonfield Fagansvarlig for kunstfag, EF Academy Torbay
 • Ian Mills

  Ian Mills har studert miljøledelse og ressursutvikling ved University of Wales. Han er lidenskapelig opptatt av kystgeografi. Som CAS-koordinator er han ansvarlig for å veilede elevene gjennom en berikende opplevelse i kreativitet, action og service utenfor de faglige programmene. Han bruker sin erfaring som hjelpearbeider i Storbirtannia og Nepal og foretrekker uteundervisning med elevene.

  Ian Mills CAS Koordinator, EF Academy Torbay
 • Joanne Potter

  Joanne Potter er leder for økonomi- og IT-fag. Hun er en engasjert og entusiastisk lærer med over ti års erfaring fra undervisning på forskjellige skoler, høyskoler og universitet. Joanne har eleven i fokus når hun underviser. Hun bruker innovative pedagogiske teknikker og ressurser utviklet for å oppmuntre elevene til delta aktivt i timene.

  Joanne Potter Fagansvarlig for økonomi og IT, EF Academy Torbay
 • Jo Innes

  Jo Innes har studert lingvistikk og pedagogikk. Hun har undervist på internasjonale skoler i Sør-Afrika og Storbritannia, og har arbeidet som assisterende sensor for Cambridge International Eksaminations og IB Organization. Hun har bodd og jobbet ved tre internatskoler. I tillegg har hun vært en del av ledelsen ved to andre internatskoler før hun startet på EF Academy.

  Jo Innes IB Coordinator, EF Academy Torbay
 • Liz Clarke

  Liz Clarke har en bachelorgrad i litteratur og historie og et Cambridge Diploma i engelsk språklære. Hun har arbeidet med internasjonal utdanning i over 15 år i en rekke land, inkludert Kina, Hong Kong, Japan, Italia og Portugal. I Storbritannia har hun jobbet ved internasjonale og videregående skoler.

  Liz Clarke Fagansvarlig for engelsk, EF Academy Torbay
 • Mandy Meek

  Mandy Meek har studert matematikk og pedagogikk ved Exeter University. Mandy har undervist i forskjellige typer matematikk på både ungdoms- og videregående skole. Mandy tok videreutdanning innen ledelse samtidig som hun hadde ansvar for et stort team av faglig ansatte.

  Mandy Meek Fagansvarlig for matematikk, EF Academy Torbay
 • Mark Howe har tatt Postgraduate Certificate i innovativ undervisning fra Warwick University, en Postgraduate Certificate i undervisning i historie på ungdomsskoletrinnet fra University of West England og en bachelorgrad (Honors) i historie fra King Alfred's College. Han jobbet ved British School of Guangzhou i Kina, før han begynte som rektor ved EF Academy Torbay.

  Mark Howe Rektor, EF Academy Torbay
 • Mike Brewer gikk på Canterbury Christ Church University, og gikk ut med en bachelor i engelsk og religiøse studier. Videre fullførte han en PGCE i videregående utdanning ved University of Chichester. Senere har han fullført en master i engelsk og amerikansk litteratur ved University of Kent. Mike sluttet seg til EF Academy- teamet fordi det representerer en spennende pedagogisk mulighet som spiller til hans to store faglige lidenskaper: elevstøtte og veiledning, spesielt ved private boarding skoler, og internasjonal utdanning. De siste ti årene har han jobbet ved St Edmund's School - Canterbury, hvor han var leder av campus, ansvarlig for et stort og variert internasjonalt samfunn.

  Mike Brewer Nestleder for Pastoral Omsorg , EF Academy Torbay
 • Neil Abbott

  Som rådgiver tar Neil Abbott seg av og støtter elever, samtidig som han er tilgjengelig for å svare på alle studierelaterte spørsmål. Rollen hans innebærer alt fra å følge dem til legen, åpne en bankkonto og løse problemer hos vertsfamilier. Neil har tidligere vært pastor i baptistkirken i både Frankrike og Storbritannia.

  Neil Abbott Rådgiver, EF Academy Torbay
 • Pauline Zhang

  Pauline Zhang er født og oppvokst i Xi'an i Kina og uteksaminert fra Nanjing Agricultural University. Hun har jobbet for EF i fire år - tre år med språkelever og ett år med EF Academy. Før det var hun ESL-lærer og rekrutterer i flere år. Som rådgiver er Paulines oppgave å sørge for at elevene er trygge og glade i Torbay

  Pauline Zhang Rådgiver, EF Academy Torbay
 • Rachel Ripley

  Hovedfokuset til Rachel Ripley er å sørge for at elevene har det bra. Hennes rolle er variert og inkluderer alt fra å hjelpe elevene med problemer knyttet til overnatting, hjemlengsel og faglige bekymringer. Rachel har lang erfaring med unge mennesker, og har gjort denne type arbeid i en rekke ulike sammenhenger. Hun har en universitetsgrad i ungdomsarbeid og har omfattende kunnskap om å ivareta spesifikke ungdomsrelaterte utfordringer.

  Rachel Ripley Rådgiver, EF Academy Torbay
 • Tina Desmond

  Tina Desmond ble uteksaminert fra Plymouth University med en LLB i juridisk embetseksamen fra 2007. Hun fullførte sitt Postgraduate Certificate i livslang læring i juni 2009. Yrkeskarrieren hennes omfatter undervisning i arbeidsrett og engelsk forretningsjus ved City College Plymouth.

  Tina Desmond Fagansvarlig for økonomi og jus, EF Academy Torbay
 • Tricia Aquith

  Tricia Asquith har hatt en rekke roller ved skoler i det sørvestlige England. Som IGCSE-koordinator oppfordrer hun elever til å oppnå sitt potensiale i og utenfor klasserommet, hun er alltid villig til å hjelpe dem med å lykkes. Hun har undervist i både matematikk og naturfag.

  Tricia Asquith IGCSE Coordinator, EF Academy Torbay
 • Wendy Daniels

  Wendy Daniels har vært naturfaglærer i nesten 20 år. Hun har jobbet ved en rekke forskjellige videregående skoler og høyskoler i hele det sørvestlige England. Her har hun ledet biologi og naturfagsundervisningen. Wendy har også jobbet som eksamensleder og som PGCE-studentmentor. Hun er moderator og assisterende sensor for biologi på A-Level.

  Wendy Daniels Fagansvarlig for naturfag, EF Academy Torbay

CAMPUSEN

EF Academys britiske videregående skole i Torbay har imponerende fasiliteter, og en vakker beliggenhet nær sjøen. Campusen er trygg og sikker, og ligger bare en kort spasertur fra det sjarmerende sentrum av byen.

/

Våre fasiliteter på campus-området er designet for å inspirere deg. Kunststudioet har store vinduer som vender ut mot sjøen - noe som er perfekt for landskapsstudier. De toppmoderne naturfaglaboratoriene er ideelle for å gjennomføre eksperimenter og forskning i undervisningen og med studiegrupper. Vår internasjonale privatskole i Torbay ligger på toppen av en ås og dens mest karakteristiske trekk er en moderne slottsbygning som rommer flere klasserom.

Torbay med sine kaffebarer, gallerier, butikker og restauranter er bare en spasertur unna campus. Her vil du oppleve hvordan elever og lokalbefolkning lever sammen for å skape et sammensveiset og hyggelig lokalmiljø.

PROGRAMMER SOM TILBYS VED EF ACADEMY TORBAY

Fagtilbud ved EF Academy i Torbay

På vår internasjonale ungdomsskole i Torbay utdanner og styrker vi elevene utfra tankegangen om at elevene lykkes når de føler seg ivaretatt.

OVERNATTING

Vi har valgt ut de beste boligene til elevene ved vår internatskolen i Torbay. Enten du velger å bo hos en vertsfamilie eller i en studentbolig, vil du få rolige omgivelser til å lese i og et stille og behagelig sted hvis du vil ringe hjem.

Klubber og aktiviteterv

EF Academy Torbay ligger ved sørkysten av England. Her er vannsport og klippehopping en veldig populær aktivitet blant elevene. Takket være samarbeid med lokalt næringsliv, får elevene ved våre internatskoler fri eller redusert éntre når de besøker treningsstudioet i Torbay, svømmehallen, klatresenteret og rabatter på mange restauranter og kafeer.

 • Duke of Edinburgh's awars
 • Kayaking and coasteering in Torbay
 • Torbay Arts club
 • Torbay Photography club
 • Torbay STEM and robotics club

Andre klubber og aktiviteter elevene kan delta i:

 • The Duke of Edinburgh’s Award
 • Kunstforening
 • Fotografering
 • Naturvitenskapelig klubb

ADRESSEN TIL CAMPUS

Castle Road
Torquay
Devon TQ1 3BG
United Kingdom