GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Sjekk ut høstens feteste skoleplasser!

Jobber som studieveileder for EF. Hun har hjulpet Marthe Brenne og Magnus Trae med planlegging av deres språkkurs rundt om i verden.
Sjekk ut høstens feteste skoleplasser!

Bruk ditt friår fornuftig – lær deg et nytt språk og få internasjonal erfaring samtidig som du reiser verden rundt!

Det var nettopp det Marthe Brenne og Magnus Trae gjorde – de valgte å kombinere sine reiseplaner med å lære språk gjennom EF Språkkurs i utlandet!

Marthe Brenne reiste til Honolulu, California og Sydney i Australia med EF**,** hvor hun studerte engelsk på dagtid mandag-fredag – mens hun på fritiden kunne bruke tiden på å oppdage sine nye studiesteder!

[

](https://mediakey1.ef.com/blog/wp-content/uploads/sites/31/2017/03/brenne-coco.jpg)

“Etter språkkurset mitt med EF satt jeg igjen med så utrolig MYE!  Ikke bare fikk jeg reise verden rundt og sitter igjen med fantastiske minner – men jeg har også lært meg mye bedre engelsk!”

Magnus Trae valgte å bruke friåret sitt på å studere engelsk i San Diego, USA! San Diego er en by ca 1,5 time utenfor Los Angeles. Dermed fikk Magnus oppleve både det avslappende California livet i San Diego i hverdagen – OG oppleve storbylivet i Los Angeles og andre byer på vestkysten på helgene!

[

](https://mediakey1.ef.com/blog/wp-content/uploads/sites/31/2017/03/sdc.jpg)

Magnus brukte sine frihelger på å reise – blant annet reiste han til New York, Mexico, Texas, Las Vegas, San Francisco og mange flere steder!

¨Å studere i California har vært en fantastisk opplevelse! Jeg har fått venner og gode minner som aldri vil forsvinne, samtidig som jeg har oppdaget flere nye kulturer.”

Har du også lyst å lære deg et nytt språk og reise verden rundt til høsten?

Vil du også reise med oss?Lær mer
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Snakker du flytende? Test dine språkkunnskaper med vår hurtige test

Les mer