Våre Programmer
Filtrere

Spanskkurs i Costa Rica

Språkkurs Costa Rica er for deg som ønsker en utradisjonell vri på spanskkurset ditt. Et spanskkurs i Costa Rica er et spennende alternativ hvis du ønsker å bli kjent med en annerledes kultur mens du lærer spansk. Alle våre kurs kan skreddersys til dine behov slik at undervisningen til enhver tid er tilpasset det nivået du ligger på. Lær spansk i Costa Rica og få en opplevelse for livet!

Finn ditt program basert på din alder

Språkkurs Costa Rica

Språkkurs Costa Rica er et fantastisk alternativ for deg som vil lære å snakke spansk og samtidig bli bedre kjent med et eksotisk sted og en spennende kultur. Hvis du vil studere spansk i Sør-Amerika eller nærliggende land, er språkkurs Costa Rica et godt alernativ blant annet fordi det er svært fleksibelt i form av at du selv kan bestemme hvor lenge du vil studere og hvor mange undervisningstimer du vil ha i uken. Vi tror ikke noe på at det er én fremgangsmåte som passer for alle når det gjelder språkopplæring, så vårt mål er å kunne tilby språkundervisning som er tilpasset den enkeltes behov i størst mulig grad. Våre dyktige lærere vil hjelpe deg med å definere hvilke mål du har for ditt spanskkurs i Costa Rica og deretter kartlegge hvilket program som passer best for deg. Lær spansk i Costa Rica, og du får muligheten til å bli kjent med en ny og eksotisk del av verden og oppleve en annerledes kultur fra innsiden.

Perfekt for den eventyrlystne

Costa Rica er et fantastisk land, her kan turister nyte godt av det smakfulle lokale kjøkkenet, prøve seg på surfing, slappe av på stranden eller lære å danse salsa! På språkkurs i Costa Rica kan du velge mellom utallige aktivitetsmuligheter. Utnytt fritiden til å utforske regnskogen, nå nye høyder på en tretopp-tur, snorkle i krystallklart vann og komme tett på havskilpasser, eller nyte late dager på noen av verdens vakreste sandstrender. Språkkurs Costa Rica er ideelt for eventyrlystne sjeler som vil forbedre spansken sin i magiske omgivelser.