Våre program
Filter

Spanskkurs i Spania

Ta spansken din til et nytt nivå med et spanskkurs i Spania! Vi tilbyr spanskkurs for alle aldre og nivåer. Med oppstart hver mandag forsikrer vi at også de med en tettpakket kalender får muligheten til å ta et språkkurs i Spania. Våre kurs i spansk er en fantastisk mulighet for deg som ønsker å lære spansk i Spania mens du blir kjent med den spanske lokalkulturen.
Resultater

Spanskkurs i Spania

Et spanskkurs er en perfekt måte å lære spansk på, du får en praktisk tilnærming til språket gjennom daglig interaksjon med både studenter og lokalbefolkningen. Våre språkkurs i Spania kan i stor grad tilpasses den enkelts behov, du kan velge mellom flere ulike kurs avhengig av hvilken lengde og intensitet du ønsker. Lær spansk i Spania og bestem kursstart selv, våre spanskkurs i Spania har nemlig fleksibel oppstart hver mandag slik at du skal få muligheten til å delta selv om du har en tettpakket kalender. Enten du tar et kort intensivkurs på bare noen uker, eller et lengre kurs, kommer du garantert til å bli mer komfortabel med å praktisere spansk etter å ha deltatt på et av våre spanskkurs i Spania.

Hvorfor studere i Spania?

Hva er vel bedre enn å ta et spanskkurs i opprinnelseslandet for det spanske språket? Et spanskkurs i Spania er perfekt for deg som vil lære spansk i Spania, her får du muligheten til å praktisere spansk både i, og utenfor klasserommet. Det er noe helt annet å lære spansk på et språkkurs i Spania, enn på skolebenken hjemme i Norge. Når du tar et spansk språkkurs i Spania bor du i landet og omgås spansktalende daglig, på den måten hører du hvordan lokalbefolkningen snakker spansk i en dagligdags setting og får en mer naturlig tilnærming til språket. Vi tilbyr spanskkurs på flere ulike destinasjoner i Spania, slik at du får muligheten til å fordype deg i ulike lokalkulturer. Etter å ha deltatt på et spanskkurs i Spania, kan du være helt sikker på å returnere til Norge med forbedrede spanskferdigheter og en dypere forståelse for opprinnelsen til språket.

Populære destinasjoner