Våre Programmer
Filtrere

Språkreise til Italia

Språkreise Italia! Dra på språkreise til Italia og lær italiensk samtidig som du blir kjent med det beste av italiensk lokalkultur. Hva er vel bedre enn å lære italiensk med Roma som klasserom? Våre språkreiser til Italia tilbyr en perfekt kombinasjon av undervisning og fritid, slik at du også får praktisert italiensk gjennom daglig interaksjon med italiensktalende og utforsket Romas mange skatter.

Finn ditt program basert på din alder

Språkreise Italia 2017

I løpet av din språkreise til Italia kommer du til å forelske deg fullstendig i Romas magiske atmosfære! Språkreise Italia er en unik mulighet til å lære å snakke italiensk mens du blir bedre kjent med den sjarmerende lokalkulturen i Roma. Vår språkskole har sentral beliggenhet midt i hjertet av byen, så du enkelt kan ta del i den italienske hverdagen etter undervisningen - her finner du lokale cafeer, museer, spektakulære kirker, utallige butikker og vakre parkområder rett utenfor klasserommet. Utforsk byen og lær mer om den fascinerende italienske kulturhistorien sammen med klassekamerater. På din språkreise til Italia kan du delta på guidet tur til spektakulære severdigheter som Forum Romanum eller oppdage byens skjulte skatter på egenhånd sammen med venner, du bestemmer selv hvordan du vil tilbringe oppholdet ditt. Roma er også en moderne by, benytt for eksempel muligheten til å bli med på en av de mange festivalene eller konsertene som arrangeres her årlig. Språkreise i Italia er en perfekt måte å oppleve Italia på mens du lærer å snakke italiensk.

Reis deg klok

Eksursjoner til flotte steder utenfor byen lar deg bli kjent med enda mer av dette fascinerende landet i løpet av din språkreise til Italia. Prøvesmak en frisk Pinot Grigio på en vingård i Alto Adige regionen, se operaen i Napoli, besøk det skjeve tårnet i Pisa, eller ta en gondoltur på Venezias eventyrlige kanaler. Språkreise Italia er hva du gjør det til, hvis du ønsker å se mer av landet utover Roma, er det fullt mulig å velge et program med færre undervisningstimer og mer tid til utflukter til andre byer i løpet av din språkreise til Italia. Du kan også velge et intensivkurs med mange undervisningtimer og heller utforske Italia på egenhånd etter språkreisen når du er mer komfortabel med å kommunisere på italiensk, mulighetene er mange på språkreise Italia!

Søk basert på populære destinasjoner