Våre program
Filter

Språkreise til Malta

Språkreise Malta er et av våre mest populære programmer. På språkreise i Malta er du en del av en internasjonal gruppe med studenter fra hele verden. Delta på engelskundervisning på dagtid og bli med på en rekke morsomme aktiviteter og utflukter sammen med klassekamerater etter skoletid. Våre språkreiser til Malta er lagt opp slik at det er god tid til å nyte solen og ta en tur på stranda mellom slagene. Les mer om tilbudene våre og begynn planleggingen av din språkreise til Malta 2016 allerede i dag.
Resultater

Språkreise Malta

Ta en pause fra en eller hektisk hverdag og lær engelsk på språkreise i Malta! Språkreise til Malta er en perfekt kombinasjon av engelskundervisning og fritid. Språkundervisning på dagtid og fritid til å til å nyte de idylliske omgivelsene ved Middelhavet og utforske alt denne vakre øygruppen har å by på etter skoletid - språkreise i Malta er utvilsomt en uforglemmelig opplevelse. Du trenger ikke å være et geni for å lære engelsk, men du må ha en god dose motivasjon og selvdisiplin for å oppnå rask progresjon og gode resultater. Språkreise Malta er derfor en unik mulighet til å forbedre engelskferdighetene dine effektivt mens du opplever et nytt land og får venner fra hele verden.

En studentmagnet

Ettersom engelsk er morsmålet til majoriteten av innbyggerne i Malta, har språkreise til Malta blitt et svært populært alternativ blant studenter som vi lære å snakke flytende engelsk. Tusenvis av studenter reiser til Maltas flotte kystbyer hver sommer for å lære engelsk og nyte en deilig ferie i fantastiske omgivelser. Våre språkskoler i Malta ligger bare et steinkast unna de kritthvite strendene, så en språkreise i Malta legger til rette for å kombinere undervisning og late timer på stranden. Deilig strandliv, morsomme utflukter og aktiviteter utenom skoletid er en viktig del av opplevelsen på språkreise i Malta, men språkundervisningen er fortsatt kjernen i oppholdet. Vi har tilbudt språkopplæring i utlandet siden 1965 og har utviklet læringsmetodene våre kontinuerlig i løpet av de siste 50 årene, så du kan være helt trygg på at du får førsteklasses undervisning på våre språkreiser til Malta. Meld deg opp på en språkreise til Malta 2016 allerede nå, så du kan begynne å glede deg!