Våre program
Filter

Studere i Canada

Vi har en rekke ulike studieprogrammer for deg som ønsker å studere i Canada. Du er i trygge hender med oss dersom du vil studere i Canada, vi har lang erfaring og er anerkjent for studieprogrammer av svært høy kvalitet. Canada er et land for den eventyrlystne, her kan du oppleve alt fra urbane storbyer med ruvende skyskrapere, til snødekket skog som innrammer det perfekte vinterlandskap - ikke rart at det har blitt så populært å studere i Canada. Ta kontakt med oss så vi kan hjelpe deg i prosessen frem mot dine studier i Canada.
Resultater

Studere i Canada

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor så mange har lyst til å studere i Canada. Landet har en helt unik miks av urørt, rå villmark og pulserende storbyer med ruvende skyskrapere. Nordamerikanske tradisjoner kombinert med velferdssystemer utformet etter den europeiske modellen, en avslappende livsstil og rik kulturhistorie er bare noe av det som gjør atmosfæren i Canada så spesiell. Canadiere anser seg selv som en innvandringsnasjon og tar i mot titusentalls utenlandske studenter hvert eneste år. Hvis du bestemmer deg for å studere i Canada, kommer du rask til å skjønne hvorfor så mange internasjonale undersøkelser fastslår at Canada er et av landene i vernden med høyest levestandard. Canada er med andre ord et godt land å ta studier i!

Føl deg som hjemme i Canada

Selv om det er langt hjemmefra, er det ingen grunn til å få hjemlengsel når du skal studere i Canada. Hvis du skal studere i Canada, kommer du nemlig til å møte mange andre internasjonale studenter som er i samme situasjon som deg, så det er superlett å få nye venner. Velg mellom å bo hos en nøye utvalgt vertsfamilie eller på et EF studenthjem sammen med andre studenter. Hvis du bor hjemme hos en lokal vertsfamilie, kan du praktisere engelsk daglig i trygge omgivelser mens du får et innblikk i hvordan en ekte hverdag fortoner seg i Canada. Velger du derimot å bo på et studenthjem, bor du sammen med andre studenter fra hele verden og blir på den måten nødt til å være mer selvstendig i forhold til hvordan du legger opp hverdagen din. Skal du studere i Canada, kommer du fort til å merke at de ansatte på våre språkskoler i både Toronto og Vancouver er veldig imøtekommende og gjør det de kan for at du skal få et best mulig opphold mens du er i Canada.

Populære destinasjoner