Våre Programmer
Filtrere

Studere i Storbritannia

Det finnes ingen bedre måte å lære engelsk på enn å studere i England, omringet av engelsktalende. Dersom du ønsker å studere engelsk i England, kan vi tilby en rekke ulike programmer. Våre språkstudier i England tilbys fra Manchester til London. Vi har lang erfaring i bransjen og har tilbudt språkstudier i England siden 1965, noe som har gitt oss et solid grunnlag til å utvikle undervisningsprogrammer av svært høy kvalitet.

Finn ditt program basert på din alder

Studere i England

Språkstudier i England er et naturlig valg hvis du vil forbedre engelsken din raskt og effektivt. Aktiv tilstedeværelse i en engelsk hverdag er utvilsomt den beste fremgangsmåten hvis du vil lære å snakke flytende engelsk med en skikkelig britisk aksent. Vi har over 20 engelskskoler og feriesentre over hele landet, alt fra sommercamp for barn i Isle of Wight, til kurs i forretningsengelsk for profesjonelle i Cambridge - hvis du vil studere engelsk i England har vi definitivt noe som passer for deg! Uansett hvor du velger å ta studier i England og hva slags program du bestemmer deg for, kan du være helt trygg på at du får et undervisningsprogram av topp kvalitet. Våre dyktige lærere har lang erfaring og praktiserer engelskundervisning med fokus på innovative undervisningsmetoder og kommunikasjonsbasert læring.

Byer i England

Selv om England er et sammensatt land på mange måter, er det samtidig et allsidig land med mange ulike lokalkulturer. Studier i England gir deg muligheten til å bli kjent med en av disse spennende lokalkulturene fra innsiden. Englands sørkyst er kjent for sine mange sjarmerende sommerbyer som har tiltrukket tusenvis av turister fra både inn- og utland i århundrer. Brighton er en perfekt destinasjon for kreative sjeler som vil hente inspirasjon i en utradisjonell småby, mens Bournemouth er det største feriestedet ved kysten og en svært populær weekend-destinasjon. Manchester og London har en trendy, urban atmosfære, mens Oxford og Cambridge er mest kjent for sine eldgamle, verdenskjente universiteter. Uansett hvor du velger å studere i England, vil du utvilsomt få en uforglemmelig opplevelse. Men språkstudier i England er ikke bare sightseeing og sosiale opplevelser, på studier i England garanterer vi også engelskopplæring av topp kvalitet undervist av dyktige lærere med lang erfaring.