Våre Programmer
Filtrere

Studere i Barcelona

Ved å studere i Barcelona får du muligheten til å bo i en av Europas mest spennende byer mens du lærer spansk. Det er en helt spesiell energi i Barcelona, med pulserende gateliv og en deilig strandpromenade har byen en perfekt kombinasjon av by og strand, ikke rart at studier i Barcelona er en drøm for mange! Les mer om å studere i Barcelona og kontakt oss så vi kan hjelpe deg med å skreddersy dine studier i Barcelona.

Finn ditt program basert på din alder

Studere i Barcelona

Du kommer garantert ikke til å angre på å ta studier i Barcelona! Foruten kinesisk, er spansk det språket som flest mennesker i verden har som morsmål, så studier i Barcelona vil helt klart gi deg en fordel i fremtiden. Hvis du vil studere i Barcelona, kan du velge mellom en rekke ulike programmer, fra korte intensivkurs til lengre akademiske programmer. Delta på spanskundervisning på dagtid, og bli med på organiserte aktiviteter og spennende utflukter etter skoletid, på den måten får du mulighet til å praktisere spansk med klassekamerater også i en mer naturlig og avslappet setting. Velg mellom om bo hos en lokal vertsfamilie, eller sammen med internasjonale studenter fra hele verden på vårt studenthjem. Vi har drevet med språkopplæring i utlandet siden 1965, så vi vet hva som skal til for at du skal få et best mulig opphold under dine Barcelona studier.

Absorber kulturen mens du lærer

Når du tar studier i Barcelona, får du muligheten til å forbedre spansken din mens du lærer mer om den spennende katalanske kulturen. En fascinerende historie som strekker seg helt tilbake til romertiden, et smakfullt kjøkken, spektakulær kunst, lange musikktradisjoner, shopping og verdenskjent arkitektur - du får nok å henge fingrene i mens du lærer spansk i Barcelona! I løpet av et studie i Barcelona kan du også besøke slottet i Montjuic, som var arenaen for OL-lekene under sommer-OL i 1992, men som kanskje er aller mest kjent for å ha huset verdensutstillingen i 1929. Og pass på at du også får tid til å nyte late timer på stranden hvis du velger å studere i Barcelona, byen er nemlig en av Europas få med egen strandlinje. Og det er ikke en hvilken som helst strandlinje heller, stranden i Barcelona er så flott at National Geographic nylig kåret Barcelona verdens beste strandby. Så hva venter du på? Gjør drømmen om Barcelona studier til virkelighet!