Våre Programmer
Filtrere

Studere i Honolulu

Vi har spennende studietilbud til deg som ønsker å studere på Hawaii. Med avslappet atmosfære og vennlig lokalbefolkning har studier på Hawaii blitt svært populært blant elever som ønsker å studere i utlandet. Enten du ønsker å studere på Hawaii et helt år, eller kun et par uker for vedlikeholde engelsken din, har vi et program som passer for deg. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å studere på Hawaii så vi kan hjelpe deg med planleggingsprosessen.

Finn ditt program basert på din alder

Studere på Hawaii

Studier på Hawaii er en unik mulighet til å lære å snakke flytende engelsk i magiske omgivelser. Hawaii har et fantstisk klima med varme dager og sol året rundt, så uansett når du velger oppstart for dine studier på Hawaii er du garantert deilige værforhold. Ta et intensivkurs dersom du ønsker rask progresjon, eller meld deg opp på et program som i større grad kombinerer språkopplæring og fritid hvis du vil ha god tid til å utforske de vakre omgivelsene utenom skoletid. I løpet av et studie på Hawaii får du nemlig en fantastisk mulighet til å både nyte late timer på stranden og dra på spennende utflukter, for eksempel til de eksotiske regnskogene. Små klasser, dyktige lærere med lang erfaring, fokus på kommunikasjonsbasert læring og utbredt bruk av moderne tekniske hjelpemidler i undervisningen legger til rette for gode læringsforhold. Men den aller beste måten du lærer engelsk på når du tar studier i Hawaii, er ved å tilbringe tid sammen med lokalbefokningen og internasjonale klassekamerater og praktisere engelsk daglig i naturlige settinger.

Opplev det beste av Hawaii

Når du tar studier på Hawaii, fortsetter både språkopplæringen og moroa etter skoletid. På fritiden blir du kjent med andre internasjonale studenter gjennom sosiale aktiviteter som organiserte ekskursjoner, grillfester og turer til stranda. Velger du å studere på Hawaii, får du også en unik mulighet til å studere disse vakre øyenes naturskjønne omgivelser på nært hold. Kanskje er du av den eventyrlystne typen? Da kan du bytte ut late timer på stranda til fordel for mer sporty aktiviteter som kajakkpadling, utflukter til vulkanene og oppdagelsesferd i de eksotiske regnskogene. Er ikke det spennende nok for deg? Ikke noe problem, på et studie på Hawaii kan du også dykke, svømme med haier og hoppe i fallskjerm! Så hva venter du på? Studier på Hawaii er helt klart noe utenom det vanlige, du kommer til å få en uforglemmelig opplevelse og minner for livet.