Våre Programmer
Filtrere

Utveksling i Storbritannia

Ønsker du å være utvekslingsstudent i England? Vi har et bredt tilbud til deg som ønsker å ta et utvekslingsår i England. Som utvekslingselev i England får du muligheten til å perfeksjonisere engelsken din mens du blir kjent med britiske lokalkulturen. I løpet av ditt utvekslingsår i Storbritannia bor du hos en britisk vertsfamilie, på den måten får du en mer helhetlig opplevelse, du blir raskt en del av familien og får se hvordan en ekte engelsk hverdag er.

Finn ditt program basert på din alder

Ta et år som utvekslingsstudent i England

I løpet av et utvekslingsår i England lærer du å snakke flytende engelsk på rekordtid mens du blir kjent med en annerledes lokalkultur og får en dypere forståelse for hva som gjør den engelske kulturen så spesiell. Et utvekslingsår i Storbritannia kombinerer undervisning med aktiviteter og ekskursjoner, samt nok fritid til å utforske nærområdet sammen med venner utenom skoletid. Vi har tilbudt engelskopplæring i utlandet siden 1965 og har utviklet undervisningsmetodene våre kontinuerlig i løpet av de siste 50 årene, så du kan være trygg på at du får undervisning av topp kvalitet. Når du melder deg opp som utvekslingsstudent i England gir vi deg veiledning og tett oppfølging helt fra planleggingsfasen til du kommer hjem fra ditt utvekslingsår i England, slik at du skal få en best mulig opplevelse fra start til slutt.

En helhetlig opplevelse

Som utvekslingsstudent i England bor du hos en vertsfamilie og får på den måten en mer helhetlig opplevelse og en naturlig tilnærming til den britiske kulturen. Tiden du tilbringer sammen med vertsfamilien din, er en flott anledning til å praktisere engelsk og plukke opp nye ord og uttrykk. Et utvekslingsår i England er også en unik mulighet til å knytte livslange vennskap med både internasjonale studenter fra klassen og vertsfamilien din. På utveksling i England er du en del av et internasjonalt studentmiljø og du blir kjent med spennende mennesker fra hele verden. Uavhengig av hvor du velger å ta utveksling, er et år som utvekslingsstudent i England en minnerik opplevelse som du kan ta med deg resten av livet.