Våre Programmer
Filtrere

Utveksling i London

Ønsker du å utforske alt det spennende London har å by på? Meld deg opp som utvekslingsstudent i London da vel! Et utvekslingsår i London gir deg muligheten til å oppleve det beste av britisk kultur mens du lærer engelsk og blir kjent med mange nye mennesker fra hele verden. Utveksling i London inkluderer engelskkurs av topp kvalitet så du garantert får forbedret engelsken din i løpet av oppholdet.

Finn ditt program basert på din alder

Utvekslingsstudent i London

Utveksling i London er unektelig en av de beste måtene å bli kjent med denne fantastiske byen på. Et utvekslingsår i London har oppstart på høsten og vil utvilsomt bli et av de mest spennende årene i ditt liv! Våre dyktige og erfarne lærere praktiserer innovative undervisningsmetoder med fokus på en naturlig tilnærming til språket og elevene oppfordres til å praktisere engelsk i hverdagslige settinger fra første dag. På denne måten blir du rask komfortabel med å snakke engelsk i alle mulige settinger når du er utvekslingsstudent i London. Utforsking av byen er et annet viktig aspekt av din utveksling til London, på våre utvekslingsprogrammer tilbys det en rekke organiserte aktiviteter og eksursjoner som lar deg bli kjent med London fra innsiden på en trygg måte.

Attraksjoner i London

Det unike mangfoldet som preger studentmiljøet i London, gjør byen perfekt for et utvekslingsår! Som utvekslingsstudent i London kan du besøke Buckingham Palace, nyte den storslåtte utsikten fra London Eye, og la deg trollbinde av den magiske akustikken i St. Pauls Katedral. I løpet av ditt opphold på utveksling i London bør du også få med deg et besøk til viktige historiske steder som Tower of London og Westminster Abbey. Hvis du er kunstinteressert, er The British Museum og Tate Modern kunstgalleri midt i blinken, her kan du vandre rundt og beskue spektakulære kunstverk i dagesvis og fortsatt ha nye ting å se på hver dag. På utveksling til London får du grundig engelskundervisning på skolen, mens du lærer mer om britisk historie og kultur på fritiden.