Våre Programmer
Filtrere

Utveksling i New Zealand

Som utvekslingsstudent i New Zealand får du garantert en opplevelse for livet. New Zealand er kjent for naturskjønne omgivelser og en imøtekommende lokalbefolkning. Med fantastiske surfemuligheter rett utenfor døren, er New Zealand et yndet paradis for eventyrlystne studenter fra hele verden. Som utvekslingsstudent i New Zealand kommer du utvilsomt til å ha stor glede av alle de spennende aktivitetsmulighetene som finnes i landet.

Finn ditt program basert på din alder

Utvekslingsstudent i New Zealand

Som utvekslingsstudent New Zealand kan du kombinere studier med eventyrlige opplevelser i fantastiske omgivelser. Takket være små klasser og erfarne lærere, lærer du engelsk effektivt slik at du kan utnytte tiden din fullt ut og oppleve mest mulig mens du er utvekslingsstudent i New Zealand. Bli med på organiserte utflukter og ekskursjoner sammen med klassekamerater, eller utforsk nærområdet på egenhånd - du bestemmer helt selv hvordan du vil legge opp hverdagen når du er i New Zealand. Hvert år kommer tusenvis av studenter fra hele verden for å studere på vår skole i New Zealand, så du får muligheten til å bli kjent med spennende mennesker fra hele verden. Et år som en ekte New Zealand exchange student vil ikke bare gi deg minner for livet, men også livslange vennskap.

Eksotiske New Zealand

På utveksling i New Zealand får du en rekke muligheter til å dra på eventyrlige utflukter. Her kan du vandre over en isbre og surfe i Stillehavet på en og samme dag. Eller hva med å se de høytragende vulkanene som ruver over det glitrende havet på nært hold? Folk fra New Zealand er kjent for sin avslappede livsstil og rolige tilstedeværelse. Som utvekslingsstudent i New Zealand kommer du tettere inn på lokalbefolkningen og får en dypere kulturforsåelse. Landet er dessuten et av verdens mest multikulturelle, noe som bidrar til å gjøre opplevelsen enda mer eksotisk. Ikke vær overrasket dersom du adopterer noe fra den New Zealandske livsstilen og tar med deg tilbake til Norge etter et år som utvekslingsstudent New Zealand, den avslappede livsstilen er noe man vender seg til raskt.

Søk basert på populære destinasjoner