Våre Programmer
Filtrere

Utveksling i USA

Oppfyll drømmen om et år som utvekslingsstudent i USA og bli kjent med den amerikanske kulturen fra innsiden mens du lærer å snakke flytende engelsk. Et utvekslingsår i USA er en unik mulighet som vil gi deg verdifulle erfaringer og minner for livet. Les mer om utveksling i USA under.

Finn ditt program basert på din alder

Utvekslingsstudent i USA

USA er mulighetenes og drømmenes land! Et utvekslingsår i USA er en perfekt mulighet til å bli bedre kjent med det som kanskje er verdens mektigste land. Vi tilbyr flere programmer for deg som ønsker å reise på utveksling til USA. Våre små skoleklasser gir deg den tryggheten du trenger for å bli komfortabel med å snakke engelsk i alle mulige settinger. Et utvekslingsår i USA inkluderer organiserte aktiviteter, ekskursjoner og nok fritid til å bli kjent med både lokalbefolkningen og nærområdet utenom skoletiden. Vi er opptatt av at din utveksling i USA skal være en fantastisk opplevelse både i, og utenfor klasserommet, slik at du både lærer språket godt og blir kjent med den amerikanske kulturen fra innsiden.

Hvorfor studere i USA?

Lær mer om USA ved å leve som en amerikaner på utveksling i Amerika. USA er et av de mest innflytelsesrike landene i verden i forhold til politikk og kultur og er kjent for å ha et helt unikt mangfold. I løpet av ditt utvekslingsår i USA, kommer du til å møte mennesker med mange ulike bakgrunner og få oppleve det fantastiske mangfoldet i landet på nært hold. Studiemiljøet ditt kommer også til å være en miks av studenter fra hele verden som du blir kjent med gjennom undervisningen på skolen, aktiviteter og ekskursjoner. Uansett hvilken amerikansk by du velger for ditt utvekslingsår i USA, kommer du til å bli overrasket over hvor raskt du lærer å snakke flytende engelsk og hvor fort du tilpasser deg lokalkulturen.