New York

EF Academy i New York ligger vakkert til omgitt av frodig naturomgivelser. Skolen tilbyr elevene et stort utvalg av aktiviteter de kan ta del i og god plass til å utfolde seg på. Opplev den ekte amerikanske skoleånden, og la deg inspirere av det mangfoldige miljøet.

Fagtilbud ved EF Academy New York

Vår filosofi er at elevene skal få utforske forskjellige fag, og hjelpe dem i å oppdage sine lidenskaper. Universitetsveiledningen er til for å oppmuntre elever til å studere videre.

Studentene har tilgang til et bredt spekter av spennende alternativer som sikrer at de er engasjert på skolen, og klare til å lykkes på universitetet. 9. og 10. klasse går IGCSE programmet. 11 og 12 (12 og 13 klasse i Norge) kan velge fra 40 forskjellige IB-klasser (fag). Her tilegner elevene seg college-kunnskap før eksamen, de kan velge mellom 15 verdensspråk, fem naturfag og tre kunstfag. Følger du hele IB Diploma får du et bredt og utfordrende undervisningsforløp, du utvikler intellektuell nysgjerrighet, kritisk tenkning og kreativ problemløsning. I tillegg til IB Diploma eller IB-sertifikater, får alle elever som består, et nasjonalt anerkjent High School Diploma.

Akademikere i New York

Se

Universitetsveiledning

Universitetsrådgiverne våre på EF Academy New York har bygget relasjoner med ledende universiteter. Elevene blir tilbudt guidede turer til universiteter i nærheten, og representanter fra over 100 forskjellige colleger i Nord-Amerika besøker skolen i løpet av året. Elevene våre er pålagt å delta i utenomfaglige aktiviteter fordi de erfaringene de får fra klubber og idrett er viktig for søknaden til college. Forberedelse for universitetsopptaksprøver som SAT og ACT er integrert i de faglige programmene vi tilbyr. . 

 

Se

Veiledning og støtte i New York

Meet the Faculty & Staff

Klubber og aktiviteter

EF Academys videregående skole i New York har et imponerende idrettsprogram som omfatter flere egne idrettslag. Det er også fagspesifikke klubber og interesseklubber for studenter som ønsker å komplettere studiene sine. Aktivitetslederen planlegger regelmessige kulturelle utflukter, på mange av dem drar elevene til Manhattan for å besøke museer og utstillinger eller for å se en forestilling.

Her er noen av aktivitetene:

  • Gruppetrening
  • Teater
  • Skolelag
  • Realfagsklubber
  • Frivillig arbeid
Se

Klubber og aktiviteter i New York

CAMPUSEN

EF Academys amerikanske videregående skole i New York ligger i den rolige forstadsbyen Thornwood. Det er en vakker landlig småby med grøntarealer og mange gangveier, stier og skog som også omkranser skolens undervisnings- og oppholdsbygninger.

Rett nedenfor skolen ligger Rose Hill Shopping Center, et lite kjøpesenter med restauranter og butikker. Manhattan er mindre enn en time unna. Du vil få god tid til å bli kjent med kulturtilbudet i New York gjennom utflukter organisert av skolen. 

Dramaelevene får stå i rampelyset i vårt flotte auditorium der vi har oppsetning av helaftens skuespill to ganger i året. Naturfaglaboratorier utstyrt med toppmoderne utstyr og innbydende kunststudioer gjør ikke bare undervisningen bedre, de brukes også av naturvitenskap- og kunstklubber etter skoletid, og du kan også bruke dem til dine selvstudier. Skoledagen blir komplett med en økt i våre fullt utstyrte treningsstudioer, i dansestudioet eller på en basketballbane. Eller hva med få litt frisk luft ved å gå ta en sykkeltur på de ca. åtte kilometrene med off-road-løyper innenfor campusområdet på en av skolens sykler?

Se

Alt om campuset i New York

Adressen Til Campus

582 Columbus Avenue
Thornwood
New York 10594
United States


Adressen Til Campus

582 Columbus Avenue
Thornwood
New York 10594
United States


Bolig

Med en komplett og ny boligbygning med lounger, studiearealer og en utendørs terrasse, er skolen i Thornwood i New York moderne, innbydende og et perfekt sted å studere og bo sammen med venner.

EF Academy Thornwood New Yorks åpnet i skoleåret 2016/17 og er moderne utformet med fellesarealer som inviterer elevene til læring og å leve sammen. Vertsforeldre bor sammen med elevene og sørger for at de blir ivaretatt til enhver tid, og en sykepleier er på vakt hver dag. Boligene på vår internasjonale skole er bygd opp som samfunn, der én vertsforelder har tilsyn med et mindre antall rom og elever. Jenter og gutter er adskilt, og innetidene er tilpasset alder som håndheves av vertsforeldre og dekaner. Lesesalen på EF Academy New York ligger i boligbygningen, og vertsforeldrene har tilsyn med den.

Bygningene på campus har også kjøkkenområder, stille lesesaler og lounger. I disse åpne områdene føler elevene seg hjemme og danner vennskap med klassekamerater og romkamerater mens de lager mat, leser lekser og ser på film sammen.

Nyheter

Kontakt Oss

For mer informasjon om vårt New York campus