Oxford

Med sitt historiske universitet og allsidige sammensetning av studenter, er Oxford kjent som det akademiske hjertet av Storbritannia. På EF Academys private videregående skole i Oxford vil du kombinere moderne læringsmetoder med Storbritannias akademiske tradisjoner for å få den beste forberedelsen til universitetet.

Fagtilbud ved EF Academy i Oxford

Elevene ved vår to-årige videregående skole i Oxford er fremtidsrettet og dedikerte. De som lykkes her har en forkjærlighet for kultur og forskning samt en vilje til å engasjere seg i globale spørsmål. Begge disse områdene er en del av vår akademiske filosofi.

Fra første dag på vår skole i Oxford, vil du jobbe med å utvikle de ferdighetene som kreves for å lykkes på universitetet. Ved EF Academy Oxford legger vi vekt på et forberedende universitetsopplegg som innebærer å oppmuntre elevene til å være uavhengige og ansvarlige. EF Academy har et nært samarbeid med University of Oxford gjennom å invitere doktorgradsstudenter til å undervise på skolen. Alle elevene har full tilgang til biblioteket og idrettsanleggene på Oxford Brookes University, som ligger rett ved skolen.

Se

Det akademiske fokuset i Oxford

Universitetsveiledning

Våre erfarne universitetsrådgivere jobber med hver enkelt elev for å hjelpe dem med å avklare beste program- og universitetsalternativer. Gjennom hele prosessen med å finne alternativer og søke på universiteter, er rådgiverne våre tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål som elevene har. Så snart tilbudene begynner å komme, blir elevene grundig forberedt på intervjuer, IELTS-eksamen og eventuelle andre tester de må ta for å kvalifisere seg for det programmet de har valgt.

Møt lærere og ansatte

Klubber og aktiviteter

På EF Academy Oxford har elevene et bredt utvalg av aktiviteter og klubber å velge mellom. Her finner du noe for enhver smak, fra interesseklubber som debatt og film, til faglige klubber, som bl.a. fransk og matematikk. Den aktivitetansvarlige arrangerer også jevnlig turer til ulike museer og gallerier i Oxford og London.

Andre aktiviteter på EF Academy Oxford:

  • Skoleavis
  • Model United Nations
  • Yoga
  • Fotball
  • Konkurranser mellom de ulike husene

Campuset

EF Academys skole i Oxford ligger bare fem minutter med sykkel fra Oxford sentrum. Den lille, men levende byen er fylt med vakre bygninger og et stort og allsidig fagmiljø preget av det berømte universitetet.

Vår videregående skole i Oxford er fordelt på to campuser. Hvis du spaserer langs Pullens Lane, en ett-felts vei i et rolig boligområde, tar det tre minutter å gå mellom campusene. Begge deler av skolen er preget av tradisjonell arkitektur og uterom der elevene møtes for å spise frokost, lunsj og middag, eller for å ta en kaffe i pausene. Boligene og noen klasserom ligger på en del av campus, mens resepsjon, spisesal, treningsstudio, bibliotek og flere klasserom er på den andre delen. Utenfor campus finner du butikker, restauranter, kafeer og kinoer, der du har mulighet til å fordype deg i vertslandets kultur.

Se

Hva som gjør Oxford annerledes

Adressen til campus

Cotuit Hall, Pullens Lane
Headington
Oxford OX3 ODA 
United Kingdom

 

Adressen til campus

Cotuit Hall, Pullens Lane
Headington
Oxford OX3 ODA 
United Kingdom

 

Bolig

Vi tilbyr elevene ved vår internatskole i Oxford to alternative boenheter: studenthjem og vertsfamilie. Begge alternativer tilbyr elevene hyggelige hjem og den nødvendige plassen de trenger for å studere og gjøre lekser.

Ved å bo med andre elever på vår internasjonale videregående skole danner du vennskap for livet samtidig som du blir mer selvstendig. Bygningene som ligger på campus rommer også en innbydende lounge for elevene med behagelige møbler. En heltidsansatt sykepleier er alltid til stede på campus.

Noen studenter velger å bo hos en lokal familie. De vil nyte godt av å være i et hjemmemiljø og blir ivaretatt av voksne som er grundig utvalgt av skolens administrasjon. Vertsforeldrene sørger for å passe på innetidene, og sikre at elevene blir ivaretatt når de er hjemme.

Nyheter

Kontakt oss

For mer informasjon om vårt Oxford campus

  • Dokumenter om skolens retningslinjer