EF Academy Pasadena

Vårt nye campus ligger i Pasadena, midt i hjertet av Sør-California, i et rolig, trygt og vakkert område. Den nyoppussede campusen tilbyr flere internasjonale programmer for ungdomsskole- og videregåendeelever, samt utveksling i Vg2.

Åpner i 2020

Akademiske programmer på EF Academy Pasadena

Vår internasjonale privatskole i Pasadena benytter en holistisk filosofi når det kommer til undervisning. Her kan elevene engasjere seg i et bredt utvalg av fag og aktiviteter. Dette vil hjelpe dem med å finne ut hva de liker og hva de er dyktige til, slik at de enklere kan finne ut hva de ønsker å studere videre på universitetet. EF Academy Pasadena tilbyr US High School Diploma-programmet fra 9.-13. klasse. I 12. og 13. klasse tilbyr vi også IB Diploma-programmet, som bidrar til å utvikle intellektuell nysgjerrighet, kritisk tenkning og kreativ problemløsning.

Universitetsforberedelser

Våre Universitetsveiledere har gode relasjoner med ledende universiteter i USA og rundt om i verden. I tillegg til personlig veiledning kan studentene delta på universitesbesøk. Noen av de beste universitetene USA har å tilby ligger i California, noe som gir elevene ved EF Academy Pasadena en unik mulighet til å besøke eksempelvis California Institute of Technology og University of California. Vi har gode kontakter ved disse universitetene slik at våre elever får muligheten til å delta på forelesninger og andre arrangementer mens de går på EF Academy Pasadena.

Meet the Founding Head of School

Klubber og aktiviteter

Vår aktivitetskoordinator setter opp flere klubber, aktivieter og idretter for elevene. Her kan de både prøve nye ting og fortsette med de interessene de har fra før. Elevene kan eksempelvis være med i et Varsity sportslag som fotball eller basketball, jobbe frivillig, eller starte sin egen klubb. Man kan også utforske flere deler av Sør-California, som å lære å surfe ved Santa Monica-stranden, gå i fjellet ved Runyon Canyon, besøke NASA Jet Propulsion laboratoriet eller speide etter kjendiser i Hollywood.

Noen aktiviteter inkluderer:

  • Konkurrerende sportslag
  • Entreprenørskapsklubb
  • Teater, språk- og kulturklubber
  • Kunstklubber
  • Frivillighetsarbeid

Campus

Campuset i Pasadena er moderne, sikkert og ligger i et trygt område. Skolen har nyrenoverte store klasserom og laboratorium, fantastiske omgivelser og sportsfasiliteter på campus. Etter skoletid kan elevene eksempelvis trene på treningssenteret, svømme i bassenget, danse i dansestudioet eller spille basket på baskeballbanen. Dramaelevene kan prøve seg på scenen i vårt vakre auditorium. STEM senteret er fullt av moderne kunstmateriell og inspirerende kunststudioer, som både benyttes til klasseromsundervisning og utstillinger. På campus er det også en stor kantine med innendørs og utendørs sitteområder, samt en liten kiosk.

Adresse til skolen

1539 E. Howard Street
Pasadena
California 91104
United States


Adresse til skolen

1539 E. Howard Street
Pasadena
California 91104
United States


Residens

EF Academy Pasadena har fire boligbygg, der alle er moderne og hyggelige slik at elevene kan føle seg som hjemme. Hvert bygg har egne kjøkkenområder, stille leserom og sofagrupper som skaper en god atmosfære. Her kan elevene lage mat, være med venner og studere. Residensen har sikkerhetsovervåking tjuefire timer i døgnet, samt at det bor voksne mennesker der sammen med elevene som er tilgjengelige for dem døgnet rundt. I tillegg til at elevene vil få leksehjelp etter skoletid i residensene, vil det også være et aktivitetstilbud her som skaper et godt og trygt miljø.

Nyheter

Kontakt oss

Få flere detaljer om vårt campus i Pasadena