Torbay

På EF Academys private boardingskole i Torbay er skolen å betrakte som en del av byen. Den ligger vakkert til på en høyde med utsikt over havet, sentrum og vakre naturområder. Elevene velger om de vil bo på campus i kort avtand til skolen, eller hos en lokal vertsfamilie.

Fagtilbud ved EF Academy i Torbay

På vår skole i Torbay utdanner og styrker vi elevene utfra tankegangen om at elevene lykkes når de føler seg ivaretatt.

EF Academy Torbay jobber kontinuerlig med at elever skal føle seg trygge og at de opplever å få støtte av lærere, rådgivere og vertsfamilien. Alle skal få hjelp og veiledning gjennom studiet sitt og helt frem til de er ferdige med sin universitetssøknad.

Se

Akademisk støtte i Torbay

Universitetsveiledning

De fleste elevene ønsker å søke seg inn på universiteter i Storbritannia, men våre erfarne universitetsrådgivere hjelper også elever som ønsker å søke til skoler i USA, eller sitt eget hjemland. En slik personlig veiledningsprosess innebærer å arrangere universitetsbesøk og jobbe med studenter på én til én-basis for å avdekke hvilke programmer de bør søke på. A-Level- og IB-resultatene blir sendt ut til elevene et par måneder etter deres avsluttende eksamener om våren, og rådgiverne arbeider med elevene før og etter eksamen for å hjelpe dem med å sortere de tilbudene de mottar og bekrefte deres universitetsplass.

Meet the Faculty & Staff

Klubber og aktiviteter

EF Academy Torbay ligger ved sørkysten av England. Her er vannsport og andre vannbaserte aktiviteter veldig populære blant elevene. Takket være samarbeid med lokalt næringsliv, får elevene våre gratis eller redusert inngang når de besøker treningsstudioet i Torbay, svømmehallen, klatresenteret, samt rabatter på mange restauranter og kafeer.

Andre klubber og aktiviteter elevene kan delta i:

  • The Duke of Edinburgh’s Award
  • Kunstforening
  • Fotografering
  • Naturvitenskapelig klubb
Se

Klubber og aktiviteter i Torbay

Campusen

EF Academys skole i Torbay har imponerende fasiliteter, og en vakker beliggenhet nær sjøen. Campusen er trygg og sikker, og ligger bare en kort spasertur fra det sjarmerende sentrum av byen.

Våre fasiliteter på campus-området er designet for å inspirere deg. Kunststudioet har store vinduer som vender ut mot sjøen - noe som er perfekt for landskapsstudier. De toppmoderne naturfaglaboratoriene er ideelle for å gjennomføre eksperimenter og forskning i undervisningen.

Torbay med sine kaffebarer, gallerier, butikker og restauranter er bare en spasertur unna campus. Her vil du oppleve hvordan elever og lokalbefolkning lever sammen for å skape et sammensveiset og hyggelig lokalmiljø.

Adressen Til Campus

Castle Road
Torquay
Devon TQ1 3BG
United Kingdom


Adressen Til Campus

Castle Road
Torquay
Devon TQ1 3BG
United Kingdom


Innkvartering

Vi har valgt ut de beste boligene til elevene ved vår skole i Torbay. Enten du velger å bo hos en vertsfamilie eller i en studentbolig, vil du få rolige omgivelser til å lese og et stille og behagelig sted å være med venner.

EF Academys internasjonale skole i Torbay har bomuligheter off-campus bestående av fire bygninger som ligger 12-20 minutters gåavstand fra skolen. Elevene spiser frokost og middag i den bygningen der de bor før og etter skolen, og kan kjøpe lunsj fra skolens kafé på campus. Veiledere i huset hjelper dem med lekser på kveldstid og i helgene. Skolen har også en heltidsansatt sykepleier.

Elever som bor hos en vertsfamilie, er omgitt av tradisjonell britisk kultur og kan nyte godt av et hyggelig hjemmemiljø og blir passet på slik at de overholder innetidene. Alle studentene har tilgang til stillesaler og lounger der de kan omgås sine klassekamerater, gjøre lekser og slappe av.

Se

Livet på EF Academy Torbay

Nyheter

Kontakt Oss

For mer informasjon om vårt Torbay campus