Historier fra våre internasjonale boardingskoler

Aktiviteter som forbereder deg på skoleåret

Elever fra hele verden har søkt seg inn på våre skoler i Oxford og New York og gleder seg til fortsettelsen. Søk nå, sikre deg en plass og få være med på alle aktivitetene som er planlagt av EF Academy.

Hver måned blir det arrangert aktiviteter for kommende studenter som forbereder dere til livet på campus. Nedenfor finner du alle aktivitetene som er satt opp foreløpig. Vi gleder oss masse til å ha deg som et medlem av EF Academy familien!

2021:

September er her, og skolen har nettopp startet etter en lang sommerferie. Derfor er første aktivitet på agendaen en introduksjon til det amerikanske vitnemålet. Du får muligheten til å bli bedre kjent med det amerikanske utdanningssystemet og høre om tenåringenes skoleopplevelse i USA.

I oktober er fokuset: et forsprang til universitetsveiledning. Her vil du lære hva som må til for å komme inn på drømmeuniversitetet, hvordan du skal skille deg ut og forberedelser rundt det å studere. På EF Academy tenker vi langsiktig, og ønsker å forberede dere best mulig til neste steg i livet.

November er måneden for workshops med fokus på å leve i et flerkulturelt miljø. Du vil bli introdusert til det flerkulturelle miljøet som finnes på våre campus, hvordan håndtere kulturforskjeller og hvordan det kan forbedre læring.

Støtte og sikkerhet er første prioritet på EF Academy. I desember blir du derfor kjent med støttenettverket ditt. Alt fra personlige rådgivere, sykepleiere, vertsforeldre, mm. Du får en større innsikt i de menneskene som er der for deg, støtter deg og som du kan kontakte dersom du trenger hjelp og veiledning.

2022:

Nytt år, nye muligheter. I januar markerer vi at det er et halvt år til avreise. Derfor har vi to tidligere studenter, alumnier, som svarer på alt du måtte lure på. Dette er en unik mulighet til å få gode råd, tips og veiledning fra noen som har opplevd det selv. Som har vært i deres sko tidligere.

Kjærlighetsmåneden, februar, tar for seg alt gøy som skjer på campus. Alt fra klubber og aktiviteter til turer og utflukter. Campusene våre tilbyr alt du kan tenke deg. Fra prestisjefylte debattklubber til kunst og photo til sport. Vi ønsker at dere skal oppdage verdens muligheter innenfor og utenfor klasserommet.

Mars er måneden for en virtuell campus omvisning med rektor, sammen med dine nye klassekamerater. Dette er en unik mulighet til å bli kjent med rektor og området som snart er ditt andre hjem. Rektor vil vise dere sportsfasiliteter, boligbygget og mer for at du skal bli kjent med din nye skole!

Når april står for tur, er det ikke lenge igjen til skolestart. Derfor arrangeres det workshops for å forberede deg på din videregående opplevelse i utlandet. Her får du tips og triks det er lurt å ha med seg angående håndtering av hjemlengsel, holde kontakt med venner og familie, studere på et annet språk og mye mer. Vi ønsker å forberede deg så godt vi kan, slik at du får den beste opplevelsen som mulig.

Neste måned, mai, tar for seg et foreldremøte. Foreldrene skal snart sende barna sine til USA, så det er viktig for oss at de også blir godt oppdatert. Det vil bli opplæring av hvordan bruke foreldreportalen, som er en portal med oppdateringer fra elevens akademiske utvikling. Forskning viser at dersom foreldre er en aktiv deltaker i barnets utdanning, vil barnet prestere bedre. Dette tar vi på alvor, og ønsker å involvere foreldrene så godt det lar seg gjøre.

Til slutt har vi juni. Du får endelig møte noen av dine klassekamerater, snakke om fag og hvordan skolehverdagen kommer til å se ut. Dette gjør det litt tryggere når du ankommer campus.

Ved påmelding i dag vil du bli en del av vårt internasjonale nettverk. Du får være med på alle aktiviteter vi på EF Academy arrangerer for å forberede deg best mulig. Å ta videregående i utlandet er utrolig spennende og en erfaring uten like.

Bli med på aktivitetene, nå Søk her!

Del denne artikkelen