Historier fra våre internasjonale boardingskoler

Bli kjent med EF Academy Alumni, Bror

Lørdag 12. desember hadde tidligere Oxford-elev, Bror Nissen, et online arrangement hvor han snakket om sine erfaringer på EF Academy. Han snakket om alt fra skoleprogrammet, det sosiale, hvordan EF Academy har påvirket hans fremtidsplaner og mye mer. Har du lyst på opptaket, og drømme deg bort til skolegang i utlandet? Ta kontakt med oss her eller følg linken nederst på siden.

Hvem er Bror?

Bror er 21 år fra Oslo. Etter mye research fant han EF Academy, som viste seg å være den perfekte skolen for han. Der gikk han det to-årlige programmet IB Diploma på EF Academy Oxford, før han søkte seg inn på Jus ved Universitetet i Oslo.

Var du med på klubber og aktiviteter?

Bror var veldig aktiv i skolemiljøet på campus, hvor klubber og aktiviteter er en stor del av boardingskole-livet. Klubbene som passet han best var MUN og Student Ambassador.

MUN er en ettertraktet debattklubb som står for Models United Nations. Her «leker» elevene FN, og debatterer med andre skoler i nærområdet. Dette er en fantastisk måte å lære mer om politikk, ulike perspektiver fra forskjellige land og dagsaktuelle caser. Bror synes dette var den morsomste aktiviteten ved siden av skolen. Les mer om MUN, her. 

En student ambassador tar imot nye elever på skolen. Oppgavene gikk ut på å introduserte elevene for skolen, dele erfaringer og forberede dem på det kommende året. Bror ønsket å formidle hva EF Academy faktisk går ut på, skape trygghet og betrygge elevene om en morsom skolegang.

Hvordan var det å snakke engelsk på skolen?

I og med at skolen er på engelsk, tvilte han på egne engelskferdigheter før avreise og i starten av året. Dette viste seg å ikke være et problem. Norske elever har hatt engelskundervisning fra 1. klasse, og er godt rustet. Så lenge man er læringsvilling og tør å snakke engelsk kommer du langt.

Har du noen tips til kommende elever?

Som Bror sier: «Si JA til alt. Du finner fort ut av hva som ikke passer for deg, og finner DINE mennesker.»

I arrangementet snakker Bror om dette og mye mer. Gikk du glipp av arrangementet? Fortvil ikke! Følg linken nedenfor så sender vi opptaket.

Del denne artikkelen