Historier fra våre internasjonale boardingskoler

Bli kjent med EF Academy Alumni, Sophie

Gikk du glipp av online arrangementet vi hadde lørdag 7. november 2020? Fortvil ikke! Følg lenken nederst på siden så sender vi det til deg!

Vi var nemlig så heldige å få EF Academy Alumni, Sophie, til å holde en presentasjon på vårt online arrangement. Det er alltid veldig spennende å høre om erfaringen til de som har vært der selv! Her er en liten recap av eventet.

Hvem er Sophie?

Sophie er 19 år fra Oslo. Hun gikk tidligere på Blindern og synes skolen var helt greit. Var hyggelig å være med venner, og helt passe motivert til å jobbe med skole. EF Academy hadde stand på skolen hennes et friminutt – der fikk Sophie øyene opp for internasjonal skolegang.

Til familie og venners overaskelse søkte denne hjemmekjære jenta på skoleplass i New York. Hun ville oppdage verden! Etter et år, var hun ikke forsynt. Finnes det noe kulere enn å bo i «the big apple»? Et år ble derfor til to.

Hvordan var skolen?

Skolen var annerledes enn i Norge. Sophie valgte IB-linjen i to år, noe som var spennende, lærerikt og motiverende. Hun gikk fra å være halvveis skolelei i Norge til å synes skolen var kjempegøy i New York. Mye av grunnen var den gode oppfølgingen og hjelpen med studieteknikker som har hatt stor påvirkningskraft på Sophie nå når hun studerer.

Hva gjorde dere på fritiden?

Det arrangeres endel aktiviteter av skolen som Six Flags, turer til New York, og mye mer. Som oftest pleide Sophie å dra på egne turer med venner til White Plains som er byen rett ved, turer til Manhattan, dro på kino, restauranter, shopping og mer. Det er bare fantasien som setter grenser.

Hvordan var klubbene på skolen?

Du har muligheten til å velge mellom 120 forskjellige klubber og aktiviteter. Dersom du ikke finner noe som passer for deg kan du også starte din egen! Sport er veldig stort i USA, og det samme gjelder på EF Academy campusene. Sophie var med på tennis, fotball og basket, hvor hun siste året ble kaptein for alle lagene. Hvis det ikke er inspirerende, så vet ikke jeg!

En oppsummering av oppholdet?

Sophie fikk venner for livet – fra hele verden. Det er mye av grunnen til at hun valgte å fullføre videregående skolegang her også. Hun fikk utfordret seg akademisk og hatt det gøy med skolearbeidet. I tillegg fikk hun bo med venner i spennede New York i to år- byen som aldri sover.

På arrangementet snakket Sophie om dette og mye mer! Gikk du glipp av arrangementet, men har lyst på opptaket? Følg linken nedenfor!

Del denne artikkelen