EF Academy Blog
Stories from our international boarding schools
MenuCareers at EF

Mine forventninger til EF Academy Pasadena

Mine forventninger til EF Academy Pasadena

Hei! Jeg heter Karoline og er 17 år fra Trondheim. Jeg skal starte på EF Academy Pasadena i California denne høsten. Jeg har alltid drømt om å gå på boardingskole. For meg skilte EF Academy Pasadena seg ut fra de andre skolene basert på: klimaet i California, skolen ligger rett ved storbyen Los Angeles og ikke minst alle mulighetene man har på selve skolen. Det er veldig mange interessante klubber og aktiviteter på campus! Jeg skal skrive mer om mine forventninger til skolen!

Jeg fikk vite at jeg skulle begynne på EF Academy i januar. Siden da har jeg forberedt meg på å dra. Noe av det jeg har gjort har vært å begynne å lese flere engelske bøker for at engelsken kommer mer naturlig. I tillegg, har jeg møtt de andre elevene fra Norge som skal på skolen. Det har vært med på å betrygge tankene om at jeg flytter såpass langt unna hjemme mitt. Jeg går jo til noe helt nytt.

Forventningene mine til skolen er at det kommer til å bli en spennende og lærerik opplevelse jeg kommer til å sette stor pris på senere i livet. Prøver nye sporter, og fortsetter å utfordre meg selv slik at jeg kan vokse som person. Jeg forventer at jeg får mange nye venner.

Jeg gleder til dager der jeg står opp, spiser frokost ute før jeg har et par timer i klasserommet der jeg kommer til å lære på engelsk, deretter lunsj med venner, noen timer til med skole, så spille beach volleyball og tennis, dra på café og bli kjent med nabolaget. Jeg gleder meg til å ha en mer selvstendig og strukturerte hverdager. Vi skal være ca 12 i hver klasse, noe jeg vet jeg trives veldig godt med og har god erfaring. Jeg gleder meg til helgene der vi skal på utflukt fra campus.

Det å få bli kjent med folk fra hele verden er noe jeg syns er veldig kult. Vi kommer til å være hverandres familie under oppholdet. Det blir spennende at man bor på skolen, blir som en liten landsby med venner . Mange nye folk, med ulike interesser, personligheter og kulturer som jeg kommer til å lære mye av. Gleder meg også til å oppleve den amerikanske kulturen. Sist, men ikke minst så er jeg veldig spent på å oppleve forskjellen mellom denne læreplanen og den norske læreplanen.

Dette var litt av mine forventninger til det kommende året!

Forfatter: Karoline Kvam