Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Meny

10 skjulte skatter i Brighton: fra kaffe til komedie

10 skjulte skatter i Brighton: fra kaffe til komedie

Brighton er quirky, kul og stappfull av skjulte perler som gir kystbyen sin unektelige sjarm. Selv om jeg er litt nølende til å dele mine topp 10 (skjulte perler) ville det være urettferdig av meg å ikke dele disse perlene med deg og verden. Nyt!

1. Marmalade

Hvis du er fan av hjemmelagde kaker,økologiske produkter og deilig kaffe er et besøk til Marmaladeer et absolutt must. Gjemt deg bort fra kjas og mas i Brighton, på denne kafeen med fantastisk mat og drikke, samt en herlig atmosfære.

2. City Books

Hva jeg elsker mest mes Brighton er det faktum at byen er full av koselige, uavhengige bokhandlere. Min favoritt er City Books på Western Road, hovedveien som forbinder Brighton til Hove. Enten du er på jakt etter en bestemt bok eller bare ønsker å bli inspirert, er dette et must å besøke. De har et stort utvalg av signerte eksemplarer – en fin bonus for enhver bokorm der ute!

3. Twisted Lemon

Bortgjemt i Sør Lanes ned en svært liten bakgate, ligger Twisted Lemon, Brightons beste cocktailbar. Punktum. Dens omfattende, stadig skiftende mocktail liste er en perfekt for alle dere som ikke drikker der ute.

4. Snoopers Paradise

Du kan ikke besøke Brighton uten et besøk til North Lanes og til Snoopers Paradise. Spennende, ikke sant? Det finnes ingen ord for å forklare de mange elementene du finner i butikken. Tidligere et varehus, er det nå delt inn i uavhengige butikker som selger alt fra gamle kameraer til vintageklær og tegneserier. Du vil endeopp med å tilbringe timer der med å bare kikke på alle tingene.

5. Choccywoccydoodah

Denne butikken er så bonkers som navnet. Både en butikk og en kafé, er Choccywoccydoodah himmelen for sjokolade elskere og ligger i South Lanes. Deres utrolige vindusutstillinger blir jevnlig oppdatert for å passe tiden av året og deres varme sjokolade og sjokoladekake er best i byen. Moro faktum: Choccywoccydoodah ble nylig omtalt på et TV-show og har blitt til et Brighton landemerkesom et resultat– det er fortsatt en perle, men kanskje ikke lenger så skjult.

6. Komedia

Hvis du leter etter en natt ute på bye, se ikke lenger enn til Komedia i North Lanes. Levende musikk, komedie show, klubbkvelder – det har alt. Det erogsånaboen til Duke’s at Komedia, som viser både gamle og nye filmer i en like avslappet setting.

7. Devil’s Dyke

Det beste av Brighton er ikke alltid å finne midt i byen. Bare en kort busstur unna sentrum, på South Downs, ligger Devil’s Dyke som byr oppeksepsjonell utsikt over hele East Sussex. Perfekt for en kort spasertur eller en dagstur, det er også en pub på toppen i tilfelle du blir tørst!

8. Nordic Coffee Collective

En annen for de matglade. Bare et par gater fra sentrum ligger Nordic Coffee Collective som tilbyr et bredt spekter av skandinaviske produkter i en koselig skandinavisk innredning. Verdt et besøk for deilige kanelboller.

9. Graffiti

Ikke en skjult perle i seg selv, men noe som gjennomsyrer hele byen (og ofte blir oversett!). Når jeg først besøkte byen elsket jeg å gå rundt både North & South Lanes for å fotografere disse fantastiske kunstverkene. Graffiti er en del av Brightons quirky sjarm og hvis du eren fotoentusiast som meg, vil det holde deg opptatt i mange timer.

10. Flea market – Kemptown

Min endelige skjulte perle i Brighton må være loppemarkedet i Kemptown, et quirky område øst for byen. Du vil nok ikke finne et mer variert utvalg av antikviteter, plakater, poster, kunstverk og knick knacks noe annet sted i byen (eller verden for den saks skyld). Hvis du liker å rote gjennom loppemarkeder er dette stedet å være.

REIS MED EFLær mer

Del denne artikkelen

Nyeste artikler fra Reise