GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Lisa som reiste fra Trondheim til Málaga på språkreise

Hei! Jeg heter Lisa, er 16 år og kommer fra Trondheim. Denne sommeren dro jeg på språkreise med EF til fantastiske Málaga. Les om de tre beste ukene av mitt liv!
Lisa som reiste fra Trondheim til Málaga på språkreise

Nye venner – uforglemmelige minner med EF språkreiser

Noe av det jeg husker godt fra min språkreise, og setter utrolig stor pris på, er alle de crazye bussturene med musikk på høyttaleranlegget, italienernes høye energinivå, svenskenes humør og stemningen gjennom trange andalusiske gater og den store motorveien. Uansett hvor vi befant oss, stranda, bussen, skolen, sentrum av Málaga eller utflukter – det var kort vei til latter.

Menneskene jeg møtte på reisen gjorde det hele såå mye bedre. De andre deltakerne, monitorene, kurslederne, lærerne og vertsfamilien. Jeg verdsetter alle, og jobben de gjorde for at vi skulle få en uforglemmelig opplevelse, utrolig mye. Med alle sosiale mediene vi har i dag er det ikke vanskelig å holde kontakten med andre deltakere både fra Sverige, Italia og Norge, og jeg har allerede møtt flere av de etter jeg kom hjem.

Spansk kultur og kvelder med vertsfamilien

En viktig del av den spanske kulturen er å gå ut om kveldene, noe som fort ble en tradisjon hos både norske og svenske, gutter og jenter. Å møtes på isbaren, pizzarestauranten, strandpromenaden eller EF-stranda ble fort en vane etter å ha spist middag med vertsforeldrene. Disse kveldene betydde utrooolig mye for samholdet i gruppa. Når vi tilbringte hele dagen med hverandre var det godt å kunne møtes utenom det obligatoriske opplegget og skolen. Dette førte også til bedre læringsmiljø og bedre sosialt miljø.

Utflukter til kule byer og hvite strender

I løpet av de tre ukene dro vi på mange utflukter. Vi besøkte blant annet Tarifa, Europas kite-paradis, Marbella, en middels stor by for rike turister, Sevilla, Spanias fjerde største by, og Nerja, en nydelig liten landsby med hvite strender og helt klart vann.

Jeg ser tilbake på min treukers språkreise i vakre Málaga med et smil om munnen, savnet stikker, men opplevelsene, minnene, folkene gjorde det hele til en syk reise jeg aldri vil glemme. Jeg er så takknemlig for det jeg har fått være en del av, menneskene jeg har møtt, stedene jeg har sett og alt det kule jeg har fått gjort i løpet av det jeg lett vil kalle de tre beste ukene av mitt liv. 

Har du også lyst til å dra på en språkreise for å bli bedre i et språk? Da kan du bestille en gratis språkreisebrosjyre for å se hvor du kan reise!

Hvis du vil se mer av hvordan jeg hadde det på min språkreise til Malaga, kan du sjekke ut min YouTubefilm fra språkreisen her.

Hopp i det - reis på språkreise du også!Les mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Snakker du flytende? Test dine språkkunnskaper med vår hurtige test

Les mer