England

Utveksling i London

Utveksling i London
4.5
621
(621 rangeringer)
4.5

Ønsker du å utforske alt det spennende London har å by på? Meld deg opp som utvekslingsstudent i London da vel! Et utvekslingsår i London gir deg muligheten til å oppleve det beste av britisk kultur mens du lærer engelsk og blir kjent med mange nye mennesker fra hele verden. Utveksling i London inkluderer engelskkurs av topp kvalitet så du garantert får forbedret engelsken din i løpet av oppholdet.

Utveksling i London

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: England
By: London
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: England
By: London
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: England
By: London
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: England
By: London
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: England
By: London
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Offentlig videregående skole
Tilbring et utvekslingsår som High School student. Gå på en videregående skole sammen med elever fra ditt vertsland.
Destinasjon: England

Utvekslingsstudent i London

Utveksling i London er unektelig en av de beste måtene å bli kjent med denne fantastiske byen på. Et utvekslingsår i London har oppstart på høsten og vil utvilsomt bli et av de mest spennende årene i ditt liv! Våre dyktige og erfarne lærere praktiserer innovative undervisningsmetoder med fokus på en naturlig tilnærming til språket og elevene oppfordres til å praktisere engelsk i hverdagslige settinger fra første dag. På denne måten blir du rask komfortabel med å snakke engelsk i alle mulige settinger når du er utvekslingsstudent i London. Utforsking av byen er et annet viktig aspekt av din utveksling til London, på våre utvekslingsprogrammer tilbys det en rekke organiserte aktiviteter og eksursjoner som lar deg bli kjent med London fra innsiden på en trygg måte.

Attraksjoner i London

Det unike mangfoldet som preger studentmiljøet i London, gjør byen perfekt for et utvekslingsår! Som utvekslingsstudent i London kan du besøke Buckingham Palace, nyte den storslåtte utsikten fra London Eye, og la deg trollbinde av den magiske akustikken i St. Pauls Katedral. I løpet av ditt opphold på utveksling i London bør du også få med deg et besøk til viktige historiske steder som Tower of London og Westminster Abbey. Hvis du er kunstinteressert, er The British Museum og Tate Modern kunstgalleri midt i blinken, her kan du vandre rundt og beskue spektakulære kunstverk i dagesvis og fortsatt ha nye ting å se på hver dag. På utveksling til London får du grundig engelskundervisning på skolen, mens du lærer mer om britisk historie og kultur på fritiden.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.