GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

6 skumle steder i London du bør besøke på Halloween

6 skumle steder i London du bør besøke på Halloween

London er kjent som den mest hjemsøkte hovedstaden i verden – den har inspirert noen av de mest kjente skrekkhistorier- og filmer, og ikke bare på grunn av sitt dystre og mørke vær. Fra den store bybrannen i London til Jack the Rippers seriemord og offentlige henrettelser; mange stakkars sjeler har møtt sin ende på livet i gatene i den britiske hovedstaden. Ryktet er at noen av disse hvileløse sjelene viser seg på Halloween. Så, om du er modig nok bør du sjekke ut mine topp seks av de skumleste stedene i London. Du er blitt advart!

London Tombs

Bygningsansatte fant tilfeldigvis en grop full av døde kropper fra tiden da pesten regjerte, da de drev med utgravninger i området. Ikke bare er det ekkelt i seg selv, men det satt fri spøkelser som siden den gang har hjemsøkt nærliggende bygninger. De burde gjort nærmere undersøkelser før de begynte å grave…

Bethnal Green Tube Station

Nesten 200 mennesker ble drept her under andre verdenskrig etter at altfor mange lokale innbyggere søkte ly her under The Blitz. Ansatte på stasjonen har siden den gang klaget over å høre skrik og gråt når det ikke er noen igjen på plattformen. Heldigvis kjører Londontuben som normalt, så langt vi er klar over…

Tower of London

Londons mest populære attraksjon er også en av de skumleste – ikke overraskende, tatt i betraktning av antall døde og generelt grusomme hendelser som skjedde her over årene. Tower of London’s spøkelser inkluderer prinser, Anne Boleyn og den Hvite Frue. Vi er ikke sikre på om de stiller opp på selfies eller ikke.

London Dungeons

Oppdag Londons mest forferdelige, historiske hendelser og gjør deg klar for en uhyggelig tur. Fra å ta en sykt ekkel heis til å høre historien om Jack the Ripper og komme ansikt til ansikt med Sweeny Todd – kommer du til å gå hjem med grøsninger nedover ryggen din. Det er best å sjekke det ut på dagtid.

Highgate Cemetery

Kirkegårder blir ikke mer nervepirrende og skumlere enn denne kjente gravplassen i Nord-London. Skumle gravsteiner? Sjekk. Hodeløse englestatuer? Sjekk. Igjenngrodd natur? Sjekk. Vær nøye på å ta med deg en venn hit, og du vil mest sannsynlig ikke bli for en piknik – men om du gjør bør du ta med ekstra mat til spøkelsene.

SKRIIIIK på Madame Tussauds

OK – dette er ikke en ekte hjemsøkt lokasjon (så vidt vi vet) men det er likevel svært skremmende. Dypt innenforbi Madame Tussauds er en skummel attraksjon hvor du blir låst inne i et fengsel og forfulgt av de gale fengselsinnsatte. Den beste delen – ingen ekte spøkelser!

Jeg håper du får det skremmende gøy når du sjekker ut mine topp seks steder å utforske denne Halloween. Si ifra til venner og familie om hvor du er på forhånd. Du vet…bare for å være sikker!

Bilde av micadew, Flickr / Creative Commons

Reis med EFLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på