Våre program
Filter

Studere med EF Education First

Lev ut drømmen om et årsstudium i utlandet! Vi har et bredt tilbud til deg som ønsker å studere i utlandet, med studieprogrammer på en rekke spennende destinasjoner over hele verden. Studier i utlandet er en fantastisk måte å lære et nytt språk på. I tillegg til å lære et nytt språk, får du også muligheten til å oppleve en ny kultur, få internasjonale venner og minner for livet. Tenåringer og profesjonelle, studenter og pensjonister - alle kan studere i utlandet. Les mer om de ulike programmene våre og ta kontakt med oss så vi kan legge til rette for utenlandsstudier som er tilpasset dine behov.
Resultater

Studere i utlandet

Det krever en god dose viljestyrke og engasjement for å lære seg et nytt språk. Dersom du virkelig er innstilt på å lære et nytt språk, er studier i utlandet helt klart den beste og mest effektive måten å gjøre det på. Enten du vil fordype deg i spansk kultur og lære spansk mens du slikker sol på stranden i Barcelona, eller du vil starte en businesskarriere i London, har vi et program som passer for deg. Våre skoler har flott beliggenhet i noen av verdens mest fascinerende byer. Ta et studie i utlandet sammen med motiverte studenter fra mer enn 100 forskjellige land. Studier i utlandet er en perfekt mulighet til å oppleve verden, knytte livslange vennskap og lære et nytt språk.

Ta skrittet fullt ut

For oss er ikke progresjon en mulighet, det er et løfte. Du vil møte både utfordringer og belønninger i løpet av dine studier i utlandet og vi vil være der å støtte deg gjennom hele prosessen, fra planleggingsfasen til du kommer hjem igjen. Du kan følge opp dine utenlandsstudier ved hjelp av online læringsprogrammer og studentgrupper, så opplevelsen slutter ikke når du kommer hjem til Norge. Når du er ferdig med dine studier i utlandet får du et skriftlig bevis på utdanningen i form av en akademisk portefølje med attester og eksamensresultater som er anerkjent av arbeidsgivere, universiteter og myndigheter verden over. Vårt mål er å tilby det aller beste til elever som vil studere i utlandet og er stolte av å være en av verdens mest anerkjente og erfarne tilbydere av studier i utlandet.