Våre Programmer
Filtrere

Engelskkurs i Storbritannia

Et språkkurs i England er den beste måten du kan lære engelsk på. Vi tilbyr en rekke ulike engelskkurs i England til deg som vil lære engelsk. Fra pulserende byliv i London til en bedagelig hverdag på den engelske landsbygda - våre engelskkurs i England tilpasses dine behov og ønsker. Med et språkkurs i England er du garantert bedre engelskkunnskaper.

Finn ditt program basert på din alder

Språkkurs i England

Hva er vel bedre enn å lære engelsk i opprinnelseslandet til det engelske språket? Storheter som Shakespeare, Chaucer og Newton er alle opprinnelig fra England. I løpet av et engelskkurs i England, vil du ikke bare lære engelsk i det som var hjemlandet til noen av verdens største forfattere og vitenskapsmenn, du får også en dypere forståelse for den engelske kulturhistorien. Engelsk er utvilsomt det internasjonale språket for alt fra litteratur og forskning, til industri, teknologi og business. For å lykkes i dagens globale marked er det helt avgjørende å ha gode engelskferdigheter, både i arbeidslivet og i en studiehverdag. Et språkkurs i England vil hjelpe deg med å oppnå engelsknivået du ønsker.

Mer enn Kate og William

England er så mye mer enn kongefamilien og sladrehistorier om Kate og William. I løpet av et engelskkurs i England kan du ta den karakteristiske røde "dobbeltdekker" bussen rundt i London og se alle byens verdenskjente severdigheter fra det øverste dekket, og plukke opp nye engelske ord og uttrykk på en ekte West End musikal. Du kan også ta engelskkurs i England utenfor London hvis du vil oppeleve en annen side av Storbritannia. Nyt late dager i solen på noen av Englands vakreste strender på Sørkysten eller besøk mystiske Stonehenge i Amesbury. Eller hva med a avlegge et besøk i Shakespears hjemby Stratford-upon-Avon og få et bredere innblikk i den engelske kulturhistorien? Et engelsk språkkurs i England er utvilsomt en minnerik opplevelse som byr på mye mer enn bare engelskopplæring.