Språkkurs i engelsk i England

Et språkkurs i England er den beste måten du kan lære engelsk på. Vi tilbyr en rekke ulike engelskkurs i England til deg som vil lære engelsk. Fra pulserende byliv i London til en bedagelig hverdag på den engelske landsbygda - våre engelskkurs i England tilpasses dine behov og ønsker. Med et språkkurs i England er du garantert bedre engelskkunnskaper.

Språkkurs i engelsk i England
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Storbritannia
By: LondonCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

16 + år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Storbritannia
By: LondonCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 17 år
2-4 uker
Gruppereiser
Opplev verden med en EF språkreise og bli kjent med mennesker fra hele verden i en EF Global Village.
Destinasjon: Storbritannia
By: LondonOxfordBrightonHastingsTorquay

Språkkurs i England

Hva er vel bedre enn å lære engelsk i opprinnelseslandet til det engelske språket? Storheter som Shakespeare, Chaucer og Newton er alle opprinnelig fra England. I løpet av et engelskkurs i England vil du ikke bare lære engelsk i det som var hjemlandet til noen av verdens største forfattere og vitenskapsmenn, du får også en dypere forståelse for den engelske kulturhistorien. 

Engelsk er utvilsomt det største internasjonale språket for alt fra litteratur og forskning, til industri, teknologi og business. For å lykkes i dagens globale marked er det helt avgjørende å ha gode engelskferdigheter, både i arbeidslivet og i en studiehverdag. Et språkkurs i England vil hjelpe deg med å oppnå engelsknivået du ønsker.

Engelskkurs i England

England er så mye mer enn kongefamilien og sladder om Kate og William. I løpet av et engelskkurs i England kan du ta den karakteristiske røde "dobbeltdekker"-bussen rundt i London og se alle byens verdenskjente severdigheter fra det øverste dekket, og plukke opp nye engelske ord og uttrykk på en ekte West End-musikal. 

Du kan også ta engelskkurs i England utenfor London hvis du vil oppleve en annen side av Storbritannia. Nyt late dager i solen på noen av Englands vakreste strender på Sørkysten eller besøk mystiske Stonehenge i Amesbury. Eller hva med å avlegge et besøk i Shakespears hjemby Stratford-upon-Avon og få et bredere innblikk i den engelske kulturhistorien? Et engelsk språkkurs i England er utvilsomt en minnerik opplevelse som byr på mye mer enn bare engelskopplæring.

Språkkurs for voksne i England

Språkreisene våre i England for voksne er så mye mer enn bare å lære et språk! Det gir deg også en fantastisk opplevelse og det er et eventyr å bo i utlandet! Deltakere fra hele verden møtes på språkskolene våre, skaper nye kontakter og blir kjent med andre kulturer. Alle språkreisene våre tilbyr et bredt spekter av kurs - fra intensive kurs, gradskurs til bedriftsengelsk. 

Deltakerne på kurset kan også kombinere kurset sitt med internship i utlandet eller forberede seg på internasjonale språktester som Cambridge English, TOEFL eller IELTS. Invester i din profesjonelle fremtid og utdyp språkferdighetene dine på et språkkurs i England for voksne.