Våre Programmer
Filtrere

Engelskkurs i New York

Ta et språkkurs i New York og lær engelsk flytende mens du lever ut drømmen om å bo i "the big apple". Engelskkurs i New York er en unik mulighet til å finpusse på engelsken din mens du opplever den amerikanske kulturen på nært hold. Velg mellom alt fra korte intensivkurs til årsstudium der du forbereder deg til utdannelse på et amerikansk universitet. Uansett hva du er på utkikk etter kan vi skreddersy et språkkurs i New York til dine behov.

Finn ditt program basert på din alder

Språkkurs i New York

Et engelskkurs i New York høres kanskje for godt ut til å være sant, New York er nok muligens verdens mest kjente by. Et språkkurs i New York er en unik mulighet til å oppdage en av verdens desidert mest spennende byer mens du lærer å snakke flytende engelsk. Velg mellom korte og lange engelskkurs i New York, alt ettersom hva slags mål du har satt deg for språkopplæringen. Et par ukers språkkurs i New York er midt i blinken dersom du kun ønsker å finpusse på engelskferdighetene dine mens du er turist i byen, mens et lenger program er mer egnet dersom du vil lære å snakke flytende engelsk mens du samtidig får prøvd ut hvordan det er å leve som en ekte New Yorker over en lengre periode.

Sikkerhet i New York

Har du lyst til å ta et språkkurs i New York, men er bekymret for sikkerheten? Selv om New York har hatt et rykte på seg for å være en farlig by, er den ikke noe farligere en enhver annen storby og kriminalitetsraten har falt dramatisk i løpet av de siste årene. Hvis du vil ta et engelskkurs i New York, trenger du ikke å bekymre deg for sikkerheten, din sikkerhet er nemlig vår topp prioritet. Campusen i New York ligger utenfor bysentrum i en rolig forstad. Du kan ta direktetog inn til sentrum på under en time hvsi du vil utforske byen, men du kan alltid føle deg helt trygg når du tar et språkkurs i New York med oss. Noen av sommerkursene våre holdes på andre språkskoler, men vi har strenge prosedyrer når det gjelder sikkerhet, nettopp for å passe på at du alltid er i trygge omgivelser når du tar et engelskkurs i New York med EF.