USA

Språkkurs i New York

Språkkurs i New York
4.9
478
(478 rangeringer)
4.9

Ta et språkkurs i New York og lær engelsk flytende mens du lever ut drømmen om å bo i "the big apple". Engelskkurs i New York er en unik mulighet til å finpusse på engelsken din mens du opplever den amerikanske kulturen på nært hold. Velg mellom alt fra korte intensivkurs til årsstudium der du forbereder deg til utdannelse på et amerikansk universitet. Uansett hva du er på utkikk etter kan vi skreddersy et språkkurs i New York til dine behov.

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USA
By: New York
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USA
By: New York
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: USA
By: New York
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USA
By: New York
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: USA
By: New York

Språkkurs i New York

Et engelskkurs i New York høres kanskje for godt ut til å være sant, New York er nok muligens verdens mest kjente by. Et språkkurs i New York er en unik mulighet til å oppdage en av verdens desidert mest spennende byer mens du lærer å snakke flytende engelsk. Velg mellom korte og lange engelskkurs i New York, alt ettersom hva slags mål du har satt deg for språkopplæringen. Et par ukers språkkurs i New York er midt i blinken dersom du kun ønsker å finpusse på engelskferdighetene dine mens du er turist i byen, mens et lenger program er mer egnet dersom du vil lære å snakke flytende engelsk mens du samtidig får prøvd ut hvordan det er å leve som en ekte New Yorker over en lengre periode.

Sikkerhet i New York

Har du lyst til å ta et språkkurs i New York, men er bekymret for sikkerheten? Selv om New York har hatt et rykte på seg for å være en farlig by, er den ikke noe farligere en enhver annen storby og kriminalitetsraten har falt dramatisk i løpet av de siste årene. Hvis du vil ta et engelskkurs i New York, trenger du ikke å bekymre deg for sikkerheten, din sikkerhet er nemlig vår topp prioritet. Campusen i New York ligger utenfor bysentrum i en rolig forstad. Du kan ta direktetog inn til sentrum på under en time hvsi du vil utforske byen, men du kan alltid føle deg helt trygg når du tar et språkkurs i New York med oss. Noen av sommerkursene våre holdes på andre språkskoler, men vi har strenge prosedyrer når det gjelder sikkerhet, nettopp for å passe på at du alltid er i trygge omgivelser når du tar et engelskkurs i New York med EF.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.