Våre Programmer
Filtrere

Studere spansk

Har du alltid hatt en drøm om å studere spansk i utlandet? Vi gir deg muligheten til å ta årsstudium spansk i utlandet så du kan lære spansk mens du blir kjent med den spanske lokalkulturen. Velg mellom å studere spansk i Spania eller Costa Rica.

Finn ditt program basert på din alder

Studere spansk

Når du tar et årsstudium spansk utlandet, er du en del av et stort internasjonalt miljø der du lærer å praktisere spansk i alle mulige ulike situasjoner - på skolen, med venner, og med lokalbefolkningen. Enten du kun vil studere spansk i noen uker, eller i flere måneder, har vi et program som passer for deg. Det eneste du må gjøre, er å fortelle oss hva som er målet ditt med spanskundervisningen, så kan vi skreddersy et program til deg. Hvis du er av den reiselystne typen, kan du til og med studere spansk på flere av språkskolene våre i både Spania og Sør-Amerika og på den måten få et innblikk i de ulike dialektene og variantene som er i den spansktalende verden.

Utvid horisonten

Årsstudium spansk utlandet er en flott mulighet til å utforske verden, velg mellom språkskoler i Barcelona, Madrid eller Malaga i Spania, eller Playa Tamarindo i Costa Rica. På vår språkskole i Costa Rica kan du, i tillegg til å studere spansk, også lære om miljøutfordringene som truer regnskogen og hvilke tiltak som blir gjort for å forhindre disse. Dette gir deg også en fin mulighet til å praktisere spansk med lokalbefolkningen. Ikke bare lærer du spansk på språkskole i utlandet, du kan også bidra til å spre kunnskap om viktige samfunsspørsmål og miljødebatten.