Spansk

Studere spansk

Studere spansk
4.8
1180
(1 180 rangeringer)
4.8

Har du alltid hatt en drøm om å studere spansk i utlandet? Vi gir deg muligheten til å ta årsstudium spansk i utlandet så du kan lære spansk mens du blir kjent med den spanske lokalkulturen. Velg mellom å studere spansk i Spania eller Costa Rica.

Studere spansk

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica

Studere spansk

Når du tar et årsstudium spansk utlandet, er du en del av et stort internasjonalt miljø der du lærer å praktisere spansk i alle mulige ulike situasjoner - på skolen, med venner, og med lokalbefolkningen. Enten du kun vil studere spansk i noen uker, eller i flere måneder, har vi et program som passer for deg. Det eneste du må gjøre, er å fortelle oss hva som er målet ditt med spanskundervisningen, så kan vi skreddersy et program til deg. Hvis du er av den reiselystne typen, kan du til og med studere spansk på flere av språkskolene våre i både Spania og Sør-Amerika og på den måten få et innblikk i de ulike dialektene og variantene som er i den spansktalende verden.

Spansk utdanning

Har du alltid hatt lyst til å bo i Spania og bli kjent med den spanske kulturen? Hvorfor ikke ta spansk utdanning? Spansk utdanning er en unik mulighet til å lære å snakke flytende spansk mens du utforsker alle de flotte severdighetene Spania har å by på, fra de mest kjente turistattraksjonene til mer ukjente lokale skatter. Benytt sjansen til å gjøre noe utenom det vanlige og du vil garantert få en opplevelse for livet.

Utvid horisonten

Årsstudium spansk utlandet er en flott mulighet til å utforske verden, velg mellom språkskoler i Barcelona, Madrid eller Malaga i Spania, eller Playa Tamarindo i Costa Rica. På vår språkskole i Costa Rica kan du, i tillegg til å studere spansk, også lære om miljøutfordringene som truer regnskogen og hvilke tiltak som blir gjort for å forhindre disse. Dette gir deg også en fin mulighet til å praktisere spansk med lokalbefolkningen. Ikke bare lærer du spansk på språkskole i utlandet, du kan også bidra til å spre kunnskap om viktige samfunsspørsmål og miljødebatten.

Utdanning i spansk

En utdanning i spansk gir deg sjansen til å oppleve en helt ny kultur, mens du lærer og bruker det spanske språk. Det er mange destinasjoner å velge mellom med vår utdannelse i spansk. Prøv alt fra spennende Barcelona til eksotiske Costa Rica. Det er ingen tvil om at en utdannelse i spansk kan åpne døren til din fremtid. Spansk snakkes i over 25 land verden rundt og er morsmålet til flere enn 400 millioner mennesker, kun overgått av kinesisk. Gode spanskkunnskaper gir deg flere muligheter enn du kan forestille deg, uansett om du er interessert i sport, kunst, turisme, utdannelse eller global finans. I tillegg er det veldig morsomt å lære spansk på en av våre språkskoler, og siden mange har dette språket på videregående, vil du ha en fordel. Du kommer til å oppleve et annet land og en annen kultur og møte folk fra hele verden. Du kan velge mellom våre språkskoler i Spania og Costa Rica når du tar en utdanning i spansk med oss. Vil du bli i Europa, kan du velge mellom Barcelona og Malaga. Begge byene ligger ved Middelhavet og du har deilige strender i umiddelbar nærhet. Uansett hva du velger vil en utdanning i spansk gi deg gode språkkunnskaper og opplevelser for livet.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.