VÅRE SKOLER ER ÅPNE! Ring oss for mer informasjon.

Studere i utlandet

Vil du studere i utlandet og lære deg et nytt språk? Vil du oppleve en ny kultur? Liker du å bli kjent med mennesker fra hele verden samtidig som du studerer i utlandet? Fristes du av tanken på å bygge opp livslange kontakter? Vil du vokse og utvikles som person? Kanskje du vil bli mer attraktiv på arbeidsmarkedet enn du allerede er? Hvis du svarer ja på minst et av disse spørsmålene burde du antagelig tenke på om utenlandsstudier kunne vært noe for deg. Har du svart ja på flere av spørsmålene kan vi nesten love deg at en studere i utlandet er perfekt for deg og dine behov. Å studere i utlandet kan høres ut som en drøm, men EF gjør det til en realitet!

Studere i utlandet

EF ACADEMY – Internasjonale boardingskoler

13 - 19 år
1-5 år
Ungdomsskole og videregående i utlandet
Studer og bo med elever fra 75 nasjonaliteter. Få et internasjonalt anerkjent vitnemål og tilgang til toppuniversiteter.
Destinasjon: StorbritanniaUSA

Hult International Business School

Bachelor, Master, MBA og Executive utdannelse
Oppnå en businessgrad på Hult - en selvstendig prisvinnende businesskole med campuser over hele verden.
Destinasjon: StorbritanniaUSAKinaU.A.E.

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: StorbritanniaUSACanadaMaltaAustraliaIrlandNew ZealandSingaporeSør-AfrikaSpaniaCosta RicaFrankrikeItaliaTysklandKinaJapanKoreaU.A.E.

EF Språkreiser

10 - 18 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: StorbritanniaUSACanadaMaltaAustraliaIrlandNew ZealandSingaporeSør-AfrikaSpaniaCosta RicaFrankrikeItaliaTysklandKinaJapanKorea

EF Språk i Utlandet

18 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: StorbritanniaUSACanadaMaltaAustraliaIrlandNew ZealandSingaporeSør-AfrikaSpaniaCosta RicaFrankrikeItaliaTysklandKinaJapanKoreaU.A.E.

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: StorbritanniaUSACanadaMaltaAustraliaIrlandNew ZealandSingaporeSør-AfrikaSpaniaCosta RicaFrankrikeItaliaTysklandKinaJapanKorea

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
1 år
Tilbring et utvekslingsår som High School student. Gå på en videregående skole sammen med elever fra ditt vertsland.
Destinasjon: StorbritanniaUSAIrland

Hvorfor skal jeg studer i utlandet?

Utenlandsstudier er noe som kommer til å være viktig i fremtiden for både din fremtidige karriere og på ditt personlige plan. Å studere i utlandet gjør at du stikker deg ut på arbeidsmarkedet og er verdifullt å ha på CV’en din. Det er en imponerende ting å ha på CV’en fordi det viser at du er nysgjerrig på verden, og det viser engasjement og mot.

Utenlandsstudier handler også veldig mye om å møte nye mennesker og å bli kjent med en ny kultur. Når du studerer i utlandet møter du mennesker fra hele verden, og sammen vil dere skape uforglemmelige minner. Dine nye venner blir venner for livet, men også verdifulle kontakter for fremtiden.

Når du studerer i utlandet, stopper ikke læringen når du forlater klasserommet, men fortsetter når du kommuniserer med dine internasjonale venner og med lokalbefolkningen. Når du utvider dine horisonter og får erfaring ved å studere i utlandet, vil du vokse enormt som person.

Hvor vil du studere i utlandet?

Enten du velger å studere utenlands et helt år i Shanghai eller noen uker i løpet av sommeren i Miami, står du overfor en uforglemmelig opplevelse. Hvor du vil reise avhenger av hva du vil få ut av studiet ditt i utlandet.

EF tilbyr studier i utlandet på 50 forskjellige steder rundt om i verden, og du kan velge mellom ni forskjellige språk å studere under utdanningen din i utlandet. Ønsker du å ta et studieår i utlandet i en liten by med et rolig tempo og akademisk studiemiljø? Eller ønsker du et travelt byliv med neonlys og store opplevelser kan du tenke på å studere i en storby i utlandet. Men hvis du elsker strandliv, kan du ikke gå glipp av muligheten til å studere i Miami - og slappe av på stranden både før og etter undervisningen.

Å studere i utlandet i London er perfekt for de som har store drømmer om karriere mens Paris er laget for de romantiske av oss. For oss er det også viktig med aktiviteter og utflukter når du studerer i utlandet slik at du kan lære kulturen og lokalspråket. EF har noe som passer for alle - spørsmålet er bare: hvor vil du ta utenlandsstudier?

Hvem kan studere i utlandet? 

EF tilbyr ulike muligheter til å studere utenlands for alle aldre og budsjett. Med EF har du muligheten til å velge det programmet som passer deg best. Nedenfor er de mest populære programmene for utenlandsstudier:

Utenlandsstudier for studenter

 • Studere i utlandet etter videregående
 • Studere i utlandet etter universitetet
 • Årsstudium i utlandet
 • Bachelor i utlandet
 • Master i utlandet
 • Voks som person når du studerer i utlandet

Det er ikke mulig å se bort ifra gleden og entusiasmen til alle tusenvis av studenter som forteller om alt de har opplevd når de kommer hjem etter at de for første gang har opplevd å studere i utlandet med EF. Å studere i utlandet gir deg mange fordeler. I tillegg til ny kunnskap har de som studerer i utlandet også fått nye erfaringer, kontakter og har utviklet seg som menneske.

Hva er fordelene med å ta et årsstudium i utlandet?

I den globaliserte verden vi lever i dag, er språkkunnskaper og interkulturelle ferdigheter nøkkelen til suksess. Å oppleve nye steder, fordype deg selv i en utenlandsk kultur og få nye venner fra hele verden, er påviste faktorer for langsiktig suksess - både personlig og profesjonelt.

Men hvordan kan du lære et nytt språk på den mest effektive måten? Bare ved å studere i utlandet! Det er ikke mulig å se bort ifra gleden og entusiasmen til alle tusenvis av studenter som forteller om alt de har opplevd når de kommer hjem etter at de for første gang har opplevd å studere i utlandet med EF. Å studere i utlandet gir deg mange fordeler. I tillegg til ny kunnskap har de som studerer i utlandet også fått nye erfaringer, kontakter og har utviklet seg som menneske.

 • Lær et nytt språk
 • Oppdag en ny kultur
 • Møt folk fra hele verden
 • Få nye venner for livet
 • Styrk din selvtillit
 • Opplev utlandet og bli mer attraktiv på arbeidsmarkedet
 • Øk sjansene dine for å kunne jobbe internasjonalt i fremtiden

Hvorfor studere i utlandet med EF?

EF tilbyr ulike programmer for å studere i utlandet. Med tilbud om utenlandsstudier på 11 språk og 52 steder i verden, kan du gå i alle retninger. Alle EF-skoler har toppmoderne fasiliteter, og lærerne på stedet er alle spesialister som vil hjelpe deg med å nå dine mål.

Med over 50 års erfaring i internasjonal utdanning vet vi hva som trengs for å lære deg et språk så effektivt som mulig. EF legger også stor vekt på aktiviteter og utflukter, slik at du blir godt kjent med kulturen ved siden av lokalspråket under ditt årsstudium. Å studere utenlands med EF gjør studiet i utlandet en absolutt livserfaring! Ikke nøl med å reise utenlands med oss!

Språk: engelsk, spansk, portugisisk, fransk, tysk, italiensk, japansk, mandarin, arabisk og koreansk. Vi har noe for alle!

Overnatting: Du kan velge mellom å bo på campus som finnes på flere av våre destinasjoner, eller på EF Studenthjem. Hvis du vil oppleve ditt akademiske år som en lokal, kan du bo hos en vertsfamilie mens du studerer i utlandet.

Lengde: Studier i utlandet fra 6 måneder, 9 måneder eller opp til et helt år i utlandet.

Oppdag verden under studiet ditt i utlandet

Det kreves mot og engasjement for å lære et nytt språk. Den raskeste og mest naturlige måten å lære på er å studere i utlandet. Fordelen ved å studere i utlandet er at du kan trene på dine språkkunnskaper i hverdagen, selv utenfor klasserommet.

I en stadig mer globalisert verden kommer språkkunnskaper og interkulturelle ferdigheter til å bli nøkkelen til suksess. Folk i alle aldre med ulike tidligere kunnskaper og mål kan studere i utlandet med EF. Vårt brede spekter av språkreiser og utenlandsstudier er basert på mer enn 50 års erfaring. Uansett om du ønsker å bli flytende i spansk på strendene i Barcelona eller utvikle din karriere i London, har vi de beste programmene for utdanning i utlandet. Vi veileder deg gjerne gjennom de ulike alternativene for å skreddersy dine studier i utlandet. 

Opplev utlandet med EF og møt motiverte studenter og voksne fra mange ulike land. Under dine utenlandsstudier har du muligheten til å knytte nye vennskap, oppdage verden, og ha så mye moro at du nesten ikke kan kalle det jobb eller studier. Kort sagt er utdanning i utlandet et godt valg i alle sammenhenger!

Hva kreves for å studere i utlandet?

Du trenger ingen forkunnskaper når du studerer i utlandet med EF. Vi er der for å hjelpe deg med å lære et språk uansett tidligere kunnskap, og vi ønsker flere mennesker gleden av å lære et nytt språk, forbedre sine språkkunnskaper og bli kjent med en ny kultur.

Hvis du synes det er vanskelig å søke på studier i utlandet eller har spørsmål om internasjonale studier, kan du kontakte våre erfarne studieveiledere. Våre studieveiledere er der for deg gjennom hele prosessen, og hjelper deg også med å skreddersy en studieplan som samsvarer med dine mål med studier i utlandet.

Universitet og høyskole i utlandet

Drømmer du om å studere utenlands på høyskole eller universitet? Vil du oppleve collegelivet i USA og Canada? Eller vil du studere ved et universitet i storbyene i London og Paris? Med EF kan du studere i utlandet i seks til ni måneder, eller ta et helt årsstudium på en av våre 50 destinasjoner og oppleve studentliv i utlandet.

Du kan for eksempel tilbringe seks måneder i New York hvor du forbereder deg på fremtidige universitetsstudier samtidig som du forbedrer engelsken din. Hvis du foretrekker en bylivet og akademia er et studieår i London perfekt for deg. Vi har de perfekte kursene og programmene for de som ønsker å forberede seg til studier ved et universitet eller en høyskole i utlandet.

Semester i utlandet

Study abroad brukes til å beskrive studier i et annet land hvor du øver på og får ny kunnskap innenfor noe akademisk du er interessert i. Når du studerer frittstående kurs 1-2 semester i utlandet, blir det vanligvis kalt study abroad. Det er vanlig å si at du skal study abroad når du ikke skal ta en hel årsstudium i utlandet, men i stedet velge frittstående kurs på et