USA erfaringer med EF

Fra de solfylte strendene i Miami og storbylivet i New York til Hollywood mekka i Los Angeles – knapt et land tilbyr like mye mangfold som Amerika. Ikke rart at mange reiselystne og studenter derfor bestemmer seg for å utforske USA gjennom et år i utlandet. På EF tilbyr vi deltakerne et bredt utvalg av muligheter for å organisere sitt opphold i utlandet. Fra gruppereiser med EF Språkreiser, til kortere opphold, til utveksling og studieår i utlandet – EF gjør det mulig for studenter å få uforglemmelige opphold i Amerika.

Anniken Jørgensen 20 år

Fra Drammen, reist til EF Sydney, EF Malta, EF Roma og EF San Diego

Les mer på Anniken sin blogg om hennes tur til med EF.

Men i dag er jeg på vei til San Diego sammen med flotte fine Joakim & EF språkkurs! Vi skal på en skikkelig heidundranes tur til blant annet Los Angeles, Las Vegas & Gran Canyon! Skjenner at jeg virkelig trenger dette nå, og med EF har jeg reist hele 3 ganger med før

Anniken Jørgensen

Hermans opplevelser fra hans språkreise til Florida i USA

YouTuberen Herman Dahl og hans 3 gode venner reiste Florida med EF Språkreiser! Se alle filmene fra Hermans opphold og lær om hans opplevelser på språkkurs i Florida på EFs YouTubekanal her.

Erica Kvams erfaringer fra språkkurs i San Diego, USA

Bloggeren Erica Kvam fra Trondheim reiste til San Diego på språkkurs med EF! Les mer på bloggen hennes her.

Joakim Kleven, 25

Fra Oslo, reist til EF San Diego

Les mer på Joakims blogg.

Stine Wattum

Honolulu, Hawaii

Les mer om Stines friår i Hawaii her.

Det å oppleve så mye, med så fantastiske mennesker, på så kort tid, var en surrealistisk opplevelse. De beste minnene ble skapt på Campus.

Eplekakefrida

Eplekakefrida, 17 år

Fra Lillehammer. Dro til EF Long Beach 2016 og EF New York 2017. Skal til EF Cairns 2018.

USA utvekslingserfaringer

EF har to programmer du kan velge mellom. På High School Exchange Year programmet kan du gå på high school i USA, bo hos vertsfamilie og få lokale venner. EF Academy har internasjonal boardingsskole i New York. Her bor du på campus sammen med ambisiøse studenter fra hele verden. Dette er et utvekslingsår for elever mellom 14-18 år. Les nedenfor om våre studenters erfaringer!

Caroline, Utveksling til Nebraska, USA

Caroline Maartmann på 17 år tar andre året av videregående i USA! Caroline fra Ullern er nå på et utvekslingsår med på High School i Nebraska i USA ble svært godt mottatt av både vertsfamilien sin og de andre studentene. Hittil har hun opplevd både Homecoming, amerikanske fotballkamper, jul i USA og vært i Yellowstone nasjonalpark!

Les mer om Carolines utvekslingsår på EF GO bloggen!

Benjamin, erfaringer fra utvekslingsåret i USA

Benjamin Zamble reiste på utvekslingsår i USA og mener at det er det beste valget han noensinne har tatt. Spesielt Super Bowl var en av de største begivenhetene han opplevde. Han ble med sin vertsfamilie invitert over til en annen vertsfamilie i området for å se kampen, og han visste ikke mye om hva dette var, men fikk en utrolig morsom opplevelse!

Les Benjamin sin historie om Super Bowl på EF GO bloggen her.

Noor Ingrid, utveksling til New York City

Å studere på EF Academy er en unik mulighet til å få et globalt nettverk, kjenne på den amerikanske kulturen og ikke minst få et akademisk forsprang! Ikke bare bor vi på campus med andre studenter, men vi kan også få oppleve livet i New York City!

Noor Ingrid

Eline Sonita Rafoss, Utveksling til California

Andrea, fra Kirkenes utveksling til California

Read more about Andreas' exchange to California here .

Elise Bang Volden, utveksling til South Carolina

Read more about Elise's exchange to South Carolina here .

Ida Ophus, utveksling til Washington

Read more about Ida's eviction to Washington here .

Vilde Moltu, utveksling til Iowa

Read more about Vilde's eviction to Iowa here .

I have had some busy months here in the US and haven't had time to sit down and write an update! I'm really enjoying my time here in Iowa!

Vilde Moltu