Alle EF programmer

Utveksling

Utveksling
4.9
1562
(1 562 rangeringer)
4.9

Som utvekslingsstudent i utlandet få du muligheten til å være en del av et internasjonalt miljø, lære et nytt språk og få minner for livet. Utveksling er en av de mest effektive måtene å lære et nytt språk på, ikke bare lærer du språket grundig og raskt, du får også en dypere forståelse for en annerledes lokalkultur. Vi har en rekke ulike programmer for et utvekslingsår i utlandet - fra universitetsbyen Oxford til ekte amerikansk high school.

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50 + år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaFrankrikeKoreaTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingapore
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Offentlig videregående skole
Tilbring et utvekslingsår som High School student. Gå på en videregående skole sammen med elever fra ditt vertsland.
Destinasjon: USAEnglandIrland
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Private ungdoms- og videregående skoler
Studer og bo med elever fra 75 nasjonaliteter. Få et internasjonalt anerkjent vitnemål og tilgang til toppuniversiteter.
Destinasjon: USAEngland
 EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16+ år
6/9 måneder
Få garantert opptak til et av over 200 partneruniversiteter rundt om i verden og bygg ferdighetene for å starte din internasjonale karriere.
Destinasjon: USAEnglandFrankrikeAustraliaTyskland

Utveksling i utlandet

Reis på et utvekslingsprogram med EF og opplev hva verden har å by på. Våre   utvekslingsprogrammer i utlandet varierer fra noen uker til flere år. Du kan også ta hele videregående og motta et globalt anerkjent vitnemål. Det er en stor avgjørelse å reise på utveksling. Hvis du er usikker på hva ditt neste steg er, ta kontakt med våre erfarne studieveiledere på ditt lokale EF kontor og start reisen din i dag. 

Hvorfor reise på utveksling?

Er du interessert i å oppleve verden, møte nye mennesker og bo i et nytt land? Reis til utlandet med EFs utvekslingsprogrammer og bli mer enn en turist! Et utvekslingsprogram   er den raskeste måten å forbedre språkkunnskapene dine på, der man lever i en annen kultur. Vi i EF tilbyr forskjellige utvekslingsprogrammer for å møte dine personlige behov og interesser – alt fra en sommer i Japans livlige hovedstad Tokyo, til å besøke et fransk universitet i Paris.

Stol på våre erfarne studieveiledere og vår lange erfaring med å organisere utvekslingsprogrammer. Vi i EF ønsker å vise deg verden og hjelpe og støtte deg gjennom hele utvekslingsprosessen. Vi vil hjelpe deg med alt fra å finne den rette destinasjonen for ditt budsjett, til å booke flyreisen og hjelpe deg med visum og vertsfamilie. 

Hvordan bli en utvekslingstudent? 

Et utvekslingsprogram er den beste og raskeste måten å lære et språk. Å forbedre språkkunnskapene dine er i tillegg en stor fordel for din fremtidige karriere. Derfor vil det å reise på utveksling gi deg noe ekstra, uansett hva dine fremtidsplaner er. Ved å forbedre språkferdighetene dine vil du også bli mer uavhengig og komme hjem med et nytt perspektiv på hva det vil si å være en global verdensborger. Uansett hvilket utvekslingsprogram du velger, kan du være sikker på at du vil skape uforglemmelige minner.  

Hvilke fordeler får du av å bli en utvekslingsstudent? 

I løpet av tiden din som utvekslingsstudent vil du oppdage nye, spennende land, samtidig som du vil forme varige vennskap mens du forbedrer dine språkferdigheter. Du vil også få den perfekte muligheten til å utvide horisonten din og utvikle interkulturelle ferdigheter. Dette er ferdigheter som er ettertraktet i en stadig mer globalisert verden.  

Å bo i utlandet over en lengre tidsperiode vil også utvide ditt verdenssyn. Det vil lære deg å respektere forskjellene mellom land og kulturer, så vel som å tolerere andres tro. Du vil også utvikle lederkunnskaper, selvtillit og uavhengighet – som er egenskaper universiteter og arbeidsgivere ser etter. 

Utvekslingsprogrammer i utlandet 

Å være en utvekslingsstudent er en opplevelse som vil åpne øynene dine for verden. Mange studenter er nølende til å reise til utlandet, spesielt hvis det er første gang de reiser hjemmefra. Vi i EF vil hjelpe og støtte deg hele veien. Stol på vår kunnskap og vår lange erfaring til å gjøre din utvekslingsopplevelse uforglemmelig. Ved å velge et av våre utvekslingsprogrammer vil du skille deg ut fra mengden.  

Hvor lenge bør utvekslingsoppholdet være? 

Alle våre utvekslingsprogrammer varierer i lengde og kan tilpasses dine interesser og behov. For eksempel, hvis du vil lære språket flytende så fort som mulig kan det være lurt å velge et intensivkurs. På den andre siden, hvis du er opptatt av å oppleve nattelivet og se de historiske landemerkene, kan du vurdere et kulturstudie. Med EF velger du selv hvor lenge utvekslingen skal vare – det kan være alt fra noen uker til et semester eller til og med et helt skoleår.  

Utveksling til hele verden med EF 

Målet med å delta på et utvekslingsprogram er ikke bare å mestre alle deler av et språk. Som utvekslingsstudent må du også forstå kulturen for å bli bedre i språket. Uansett hvor gammel du er eller hvor mye du har reist, det å bo i et annet land som en innbygger og ikke bare en turist, vil utvide horisonten din og åpne øynene dine for en større verden. I årene som kommer vil du fortelle om hvor mye utvekslingstiden forandret livet ditt. 

Populære destinasjoner for utveksling i utlandet

Drømmer du om å leve i Seouls travle gater, eller nærme stranden i Barcelona? Begynn å leve drømmen med EF! Vi tilbyr over 50 spennende destinasjoner for din utvekslingsperiode. Reis til Frankrike og nyt studentlivet på et universitet eller en lokal skole   i Paris eller Nice. 

I perioden din i utlandet vil du ikke bare lære fransk, men også oppleve den livlige musikk- og kunstscenen, så vel som den store akademiske tradisjonen i Frankrike. Hvis du foretrekker mer eksotiske destinasjoner kan du reise til Japan. Opplev den unike blandingen av tradisjon og modernitet i Tokyo mens du går på en lokal skole og former nye vennskap.

Her finner du et utvalg av andre populære destinasjoner for utveksling i utlandet:

Ditt liv som utvekslingstudent i en vertsfamilie

En av fordelene med å delta i et utvekslingsprogram er at du ikke bare vil få bo i et annet land, men du vil virkelig oppleve landets kultur. For å hjelpe deg med intergrering og å føle deg hjemme raskere, anbefaler vi at du bor i en vertsfamilie i løpet av utvekslingsåret. Alle våre vertsfamilier er nøye utvalgt og har hatt flere utvekslingsstudenter boende hos seg gjennom årene.  

Velg å bo hos en vertsfamilie når du er på utveksling og bli en del av en ny familie. Dann nye vennskap, ta del i hverdagslige aktiviteter og opplev tradisjonelle høytider i ditt nye land – som nyttår, bålkvelder eller St. Patrick’s day. Dra på utveksling og ha disse unike opplevelsene som dine beste minner. 

Ditt opplevelsesrike utvekslingsopphold med EF

Hvis du bestemmer deg for å reise på utveksling med EF vil du ha en erfaren partner ved din side fra start til slutt. Du kan være trygg på at utvekslingen din vil være en unik opplevelse da vi har organisert turer for studenter til utlandet i over 50 år. Takket være denne langvarige erfaringen vet vi hvordan et utenlandsopphold kan bli en uforglemmelig opplevelse for våre studenter.   

Og hvis du har problemer eller trenger hjelp kan du være trygg på at vi hjelper deg. Vi vil være med deg fra du begynner reisen: fra våre ansatte på ditt lokale EF-kontor til de ansatte som jobber i området du skal gå på skole. Vi bruker ikke andre partnere eller byråer! Når du ankommer landet du skal på utveksling i vil EF-ansatte ta vare på deg: fra dag en og registrering på den lokale skolen, gjennom hele året, og til du reiser og har returnert hjem.  

Bli en utvekslingsstudent

I løpet av ditt utvekslingsår, lever du som lokalbefolkningen i landet du bor i og lærer å snakke språket flytendene mens du samtidig blir kjent med en ny kultur. 

Utveksling kan være et semester, eller et helt skoleår, og inkluderer alltid både førsteklasses undervisning og nok fritid til å utforske nærområdet der du bor. Som utvekslingsstudent praktiserer du språket daglig og blir derfor fort komfortabel med å snakke språket i alle mulige settinger. 

Det kan virke litt skummelt å reise hjemmefra på utveksling, så det er godt å vite at våre utvekslingsprogrammer garanterer trygge omgivelser og tett oppfølging. Vi har 50 års erfaring i bransjen, så du kan være helt sikker på at du får det aller beste når du reiser med oss.

Utveksling: Språk og kultur går hånd i hånd

Målet med et utvekslingsår er ikke bare å mestre et annet språk, du skal også få en dypere kulturforståelse, noe som er helt essensielt i forhold til å tilpasse seg en annerledes livsstil. Jo lenger du bor i vertslandet, jo bedre kjent blir du med lokalkulturen. 

Å bo i et land der de snakker et annet språk kan være en utfordring i starten, men du vil fort få bedre selvtillit i forhold til å praktisere det nye språket og da blir alt med en gang mye enklere. Uavhengig av hvor gammel du er og hvor mye erfaring du har med reising fra før av, vil et utvekslingsår gi deg verdifulle erfaringer og en dypere forståelse for et annet levesett. 

Alle land, regioner, og byer - ja til og med hjem, har sine egne unike levesett. Ditt år som utvekslingsstudent er en opplevelse du kan se tilbake på med glede, det er en tid som vil utvide horisonten din og være med på å forme deg som person.

Utveksling priser EF

Hvis du velger å reise på utveksling vil kostnadene variere ut i fra forskjellige faktorer. Først og fremst må du bestemme hvor lenge du skal være borte. Vil du på et kort to-ukers   program eller vil du være et helt skoleår i utlandet? Lengden på oppholdet vil påvirke den totalte kostnaden av utvekslingen. 

Deretter vil destinasjonen du velger påvirke kostnaden. Å velge å studere i Storbritannia, Frankrike eller Japan kan være dyrere enn å velge land som Spania, Italia eller Kina. 

Tilslutt er det greit å huske at kostnader rundt visum, flybilletter, reiseforsikring og lokale aktiviteter og sightseeing kan komme i tillegg.  

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.