Vurderer du å gå på folkehøgskole? EF et studieår i utlandet er meget godt alternativ for folkehøyskole. Hvorfor ikke la dette året bli et år du aldri vil glemme? Et studieår i utlandet med EF er et fantastisk alternativ for deg som for eksempel vurderer å gå på folkehøgskole i utlandet eller ønsker å oppleve verden! Velg mellom 52 spennende destinasjoner over hele verden og 11 forskjellige språk. Det er en unik mulighet til å oppleve verden, bo et nytt sted og bli kjent med en annerledes kultur. Samtidig som du får venner fra hele verden og lærer språk.

Velg aldersgruppe

Programmer for

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder

Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.

Destinasjon: Storbritannia, USA, Canada, Malta, Australia, Irland, New Zealand, Singapore, Sør-Afrika, Spania, Costa Rica, Mexico, Portugal, Frankrike, Italia, Tyskland, Kina, Japan, Korea, De forente arabiske emirater, Russland

EF Språk i Utlandet

16 + år
2-52 uker

Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 12 språk på 52 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.

Destinasjon: Storbritannia, USA, Canada, Malta, Australia, Irland, New Zealand, Singapore, Sør-Afrika, Spania, Costa Rica, Mexico, Portugal, Frankrike, Italia, Tyskland, Kina, Japan, Korea, De forente arabiske emirater, Russland

Hult International Business School

Bachelor, Master, MBA og Executive utdannelse

Oppnå en businessgrad på Hult - en selvstendig prisvinnende businesskole med campuser over hele verden.

Destinasjon: Storbritannia, USA, Kina, De forente arabiske emirater

Hva er folkehøgskole?

Å dra på folkehøgskole etter videregående er noe mange vurderer. Du får valgt egne fag og prøvd dem ut i praksis, og bor på internat sammen med andre elever rundt din alder. Det finnes mange gode tilbud av folkehøgskoler, men et studieår i utlandet kan gi deg ennå mer! Det blir som en folkehøgskole i utlandet!

Kunne du tenke deg å gå et alternativ til folkehøgskole?

Hva med vårt alternativ til folkehøgskole i utlandet der du kan bli bedre i engelsk samtidig? Du trenger ikke begrense deg til USA og England med EF, du kan også velge mellom en rekke spennende destinasjoner i både Costa Rica, Japan, Sør Korea, Spania, Frankrike, Canada, Sør-Afrika, Singapore, Australia og New Zealand for å nevne noen.

Man velger gjerne folkehøyskole for å oppleve nye ting, bli kjent med andre mennesker og vokse som person. Så hva er vel bedre enn et opphold i utlandet der du er en del av et stort internasjonalt miljø og må stå på egne ben fra dag en i tillegg? Et studieår i utlandet er en helt unik mulighet til å oppleve en annerledes kultur og samtidig lære seg å bli selvstendig.

Et av våre mest populære tilbud er å studere engelsk i utlandet. På denne måten bor du i et engelskspråklig land og praktiserer språket hver dag. Dette er noen av de mest populære destinasjonene vi tilbyr:

Folkehøgskole i England    

Et studieår i utlandet blir som en folkehøgskole i England! Mange folkehøgskoler befinner seg i Norge, men velger du vårt alternativ til folkehøgskole kan du reise over hele verden! Hva med England, der kultur, økonomi og en moderne verden blander seg sømløst med gamle tradisjoner? England er en nasjon fullt av tedrikkere, hyggelige drosjesjåfører, nydelig landskap og spennede fotballkamper. Et studieår (som kan vare så lenge det passer deg, også kun et halvt år) i England minner om folkehøgskole, men du fordyper deg i kulturen og språket, og lærer i rekordfart! Er du akademisk interessert kan du reise til Oxford og Cambridge og virkelig oppleve mye mer enn på folkehøgskole i hjemlandet ditt. Englands grønne åser og koselige landsbyer gjør at du fort føler deg som hjemme, og våre språkskoler er inkluderende og utviklet for at du skal få størst mulig utbytte. Studér i England og bli flytende i engelsk!

Folkehøgskole i USA 

Kanskje du alltid har drømt om å reise til USA, og vil ha et godt alternativ til folkehøgskole? Folkehøgskole i USA er mulig med våre tilbud om studieår i utlandet! Reis med oss og lev den amerikanske drømmen i det spennende landet med store byer, flerkulturelle samfunn og vakkert landskap. Ta bilder i Grand Canyon, se utsikten fra Golden Gate Bridge og prai en knallgul taxi i travle New York – dette landet har utrolig mye å tilby. Du får det samme som du opplever på folkehøgskole i USA, bare mye, mye mer! Tilbringer du et halvt eller et helt år her får du virkelig levd som en ekte amerikaner. Velg vårt alternativ til folkehøgskole i USA og studér ved en av våre gode amerikanske språkskoler. 

Folkehøgskole i Australia

Folkehøgskole i Australia er en mulighet med vårt tilbud om studieår i utlandet. Du opplever utrolig mye i dette spennende landet på kort tid. Her finnes dramatisk natur, hyggelige lokale innbyggere og et fantastisk dyreliv! Australia har rundt 20 millioner innbyggere, og vårt alternativ til folkehøgskole i Australia tilbyr deg byer som Sydney, Brisbane og Melbourne. I tillegg til vakre kystområder finnes det bratte fjell, regnskoger og til og med rød ørken! Fotomulighetene er mange, og du får opplevelser for livet. Lær deg å dykke eller surfe i deilig varmt hav, og spis god sjømat etterpå. Reiser du til Australia for vårt alternativ til folkehøgskole vil du få opplevelser for livet og samtidig bli flytende i engelsk. Kanskje du til og med får deg en sjarmerende australsk aksent?

Folkehøgskole i utlandet: Et studieår i utlandet

Vi har mange flere destinasjoner om man ønsker et alternativ til folkehøgskole. Frister det med å snorkle i verdens største korallrev, Great Barrier Reef? Eller utforske den frodige regnskogen på Costa Rica? Kanskje du alltid har drømt om å stå på rulleskøyter mellom palmene på Venice Beach i Los Angeles? Eller leve som en ekte franskmann i Paris med makroner til frokost og champagne til kvelds? Mulighetene er mange for de som kunne tenke seg å ta folkehøgskole i utlandet, og velger å ta et studieår i utlandet med EF. 

Hvorfor begrense seg til en destinasjon som det som oftest tilbys på folkehøskoler? Hvis du tar et studieår i utlandet kan du også ta et multi-language year der du bor i 3 ulike land i løpet av ditt studieår! Du kan lese mer om Ingvild sitt multi-language year her!

Så hva venter du på? Et studieår i utlandet blir ditt livs eventyr!