Alle EF programmer

EF tilbyr ulike utdannelsesprogram, fra språkreise og utvekslingsstudent til akademiske programmer og språkkurs. Med over 50 skoler spredt ut over 5 kontinenter vil du garantert finne et program som passer for deg.Ta utdanning i utlandet og få muligheten til å oppleve en ny kultur fra innsiden, få internasjonale venner og utforsk verden på egenhånd! Videreutdanning i utlandet er en unik mulighet til å gjøre noe utenom det vanlige og få erfaringer du kan vokse på.. Vi kan hjelpe deg å få et internasjonalt fortrinn som vil skille seg ut fra mengden.

Finn ditt program basert på din alder

Programmer for fremtidsrettede studenter

Enten du ser etter en mulighet til å ta et studieår i utlandet eller om du ønsker å utforske en ny kultur på din neste ferie, så har vi det rette programmet for deg. Hvis du er interessert i å studere i utlandet tilbyr vi ulike utdannelsesprogrammer på spennende destinasjoner rundt i verden. Yngre studenter kan vurdere videregående i utlandet som første steg mot en internsajonal fremtid.

Man lærer mest ved å kaste seg ut i det. I over 50 år har EF presentert nye kulturer, språk og destinasjoner for mennesker gjennom språkskoler og utveksling.

Utdanning i utlandet

Videreutdanning i utlandet er ikke bare en fin anledning til å lære et nytt språk, det er også en unik mulighet til å få en dypere forståelse for en lokalkultur som er annerledes enn den du er vant til i Norge. Vi kommer til å hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra planleggingsfasen til du kommer hjem, så du kan være trygg på at du får tett oppfølging fra start til slutt når du tar utdanning i utlandet. Våre dyktige lærere har lang erfaring og vi har utviklet undervisningsmetodene våre kontinuerlig siden vi startet med språkopplæring i 1965, så du kan være helt sikker på at du får undervisning av topp kvalitet når du tar utdanning i utlandet. Enten du vil ha et godt grunnlag til universitetsstudier i utlandet, skal forberede deg til en arbeidskarriere i utlandet, eller kun ønsker å forbedre engelskferdighetene dine, har vi et kurs som passer for deg.