Hvem er vi

Hos oss på Ef Education First så tror vi at verden er ett bedre sted når vi mennesker prøver å forstå hverandre. Siden 1965 så har EF hjulpet flere millioner mennesker med å se nye steder, oppleve nye kulturer og lære om verden og ikke minst en selv.

Å åpne verden gjennom utdanning

Våre erfaringsbaserte læringsprogrammer - som fokuserer på språk, reise, kulturell utveksling og skole - hjelper med å gjøre drømmer til muligheter for alle mennesker uansett alder eller nasjonalitet.

Er du interessert i å finne ut mer om våre programmer? Besøk siden vår her.

Akademisk studie

Ungdomsskole, universitet og doktorgrad utdanning

Vi tilbyr studieprogrammer på ungdomsskole, universitet og doktorgrad nivå. Studenter som deltar på våre skoler fullfører med foretrukket opptak til verdens beste universiteter. Vi har også samarbeid med Hult internasjonale handelshøyskole, kjent for MBA og bachelorprogrammer i verdensklasse.

Lærerike reiser

Gjør verden om til ditt klasserom

EF leder profesjonelt guidede turer til verdens beste severdigheter og utsikter. Reiseruter kan skreddersys til lærere og studenters behov uansett nivå: ungdomsskole, videregående og universitet. Vi tilpasser også utflukter og ferier for Nord amerikanske kunder uansett alder og nivå.

Lær deg et språk

Snakk til verden i flere enn 10 språk

Ett EF språk kurs kan hjelpe deg med å snakke rundtom i verden, på Engelsk og andre utbredte språk. Vi har annerkjente skoler i verdens mest spennende byer, samt English Live - verdens største online Engelsk skole.

Kulturell utveksling

Opplev livet som en lokal innbygger

Våre utvekslingsprogram gir unge voksne sjansen til å oppleve America som en innfødt, og ikke en turist. Våre vertsfamilier i typiske amerikanske omgivelser, sørger for trygge hjem for våre videregående elever som velger utveksling.

Global rekkevidde

Med personale og lokasjoner i tidssoner verden rundt, i tillegg til en stor globale tilstedeværelse så er det selvsagt at EF aldri sover.

1965

Grunnlagt i Sverige

100+

Land/regioner

600+

Kontorer og skoler

En historie med å være først i industrien

I 1965 så tok Bertil Hult med seg en gruppe med Svenske studenter til Brighton i England. Ideen var enkel- studenter skulle lære Engelsk mens de dro på ferie. Over 50 år senere så har allerede flere millioner mennesker skapt muligheter for de selv gjennom EF.

 1. 1965
  Bertil Hult finner opp konseptet Engelsk språkreise
 2. 1970’s
  Liberalisering av flyreiser gjør masseturisme mulig. Ef åpner i mange nye markeder med programmer som kulturell utveksling for videregående studenter.
 3. 1980’s
  Ef lanserer pedagogiske turer i USA og tilfører pedagogiske tjenester til de olympiske leker for første gang til sommer OL i Soul, 1988.
 4. 1990's
  Internett blir lettere tilgjengelig etterhvert og EF starter verdens største online språkskole.
 5. 2000's
  Ef åpner for høyere utdanningsprogram og internasjonale kostskoler.
 6. 2010's
  EF og universitetet i cambridge samarbeider for å forbedre språklære, og EF og UN jobber sammen for å lage et samlet globalt sommerprogram.
 7. 2020's
  EF er før sin tid med å hurtig innovere hybrid læring samtidig som å skape et historisk karbonnøytralt løfte

EF påvirkning

Hos oss på EF, så er det å endre verden for det bedre en viktig sak. Våre programmer hjelper med å utfordre forskjeller, fremme empati og lage en bedre forståelse verden rundt.

Jobb hos Ef

"Hvis det å reise verden rundt, gå din egen vei og å gjøre en forskjell er noe du ser etter, så er du den type person vi ser etter. En karriere hos oss i EF kombinerer støtten og mulighetene hos stor organisasjon med ånden og energien til små bedrifter. Vi ser etter tenkere og gjennomførere - kreative, samarbeidsvillige og motiverte mennesker som viser interesse for utdanning, kommunikasjon og reiser"

Nyheter fra EF

Oppdateringer fra EF´s verden

Finn våre kontorer

Kom i kontakt med et av våre kontorer, lokalt eller på verdensbasis, for å oppdage hvor langt EF kan ta deg.