Språkreise til Storbritannia

Språkreise til Storbritannia

Språkreise England! Dra på språkreise til England og opplev den britiske kulturen på nært hold mens du lærer å snakke flytende engelsk. Språkreise i England er en unik mulighet for deg som ønsker å perfeksjonisere engelsken din. Vi har tilbudt språkreiser til England siden 1965, noe som gjør oss til en av aktørene med lengst erfaring i bransjen. Les mer om våre tilbud og begynn planleggingen til din språkreise i England 2016 nå.

Velg aldersgruppe

EF Språkreiser

10-17 år
2-4 uker
Gruppereiser

Opplev verden med en EF språkreise og bli kjent med mennesker fra hele verden i en EF Global Village.

Destinasjon: Storbritannia
By: London, Oxford, Brighton, Hastings, Torquay

EF Språk i Utlandet

16+ år
2-24 uker

Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 12 språk på 54 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.

Destinasjon: Storbritannia
By: London, Cambridge, Oxford, Brighton, Manchester, Bristol, Bournemouth, Eastbourne

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder

Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.

Destinasjon: Storbritannia
By: London, Cambridge, Oxford, Brighton, Manchester, Bristol, Bournemouth, Eastbourne

Språkreise England

Språkreiser til England er et populært alternativ blant studenter som ønsker å forbedre engelskferdighetene sine. Opprinnelsesstedet til det engelske språket tiltrekker tusenvis av studenter hvert eneste år og har gjort det i århundrer. Studenter fra hele verden reiser til England for å studere på anerkjente engelske universiteter. Flere av de universitetene i England er kjent for å være blant de beste og eldste universitetene i verden. Men undervisningen på vår språkreise til England er langt fra tradisjonell, vi benytter oss av innovative undervisningsmetoder med fokus på moderne teknologi og kommunikasjonsbasert læring. Våre språkreiser til England er en perfekt kombinasjon av undervisning og daglig praktisering av engelsk med både studenter og lokalbefolkningen. I løpet av en språkreise til England lærer du å snakke flytende engelsk på rekordtid og blir raskt komfortabel med å snakke engelsk i alle mulige ulike settinger.

Hvor kan jeg studere i England?

England er en unik kombinasjon av urbane, multikulturelle storbyer og vakre landlige omgivelser. Vi tilbyr språkreiser til England i en rekke ulike byer så du fritt kan velge den destinasjonen som passer deg best. Kanskje du vil reise til London og bli bedre kjent med en av Europas mest populære hovedsteder? Eller har du alltid drømt om være en del av studentmiljøet i anerkjente universitetsbyer som Oxford og Cambridge? På språkreise England kan du slikke sol på noen av Englands vakreste strender i Eastbourne eller Torquay, eller fordype deg i engelsk historie i Hastings. Uansett hvilken destinasjon du velger for din språkreise i England, vil du få noen uforglemmelige opplevelser i dette fantastiske landet med eldgamle tradisjoner, en stor kjærlighet for fotball og overraskende god mat!