Travel with peace of mind

Det er påkrevd at alle utvekslingsstudenter har en godkjent heldekkende reiseforsikring. For å sikre at alle har korrekt forsikringsdekning er en reiseforsikring, spesialtilpasset utvekslingsstudenter, automatisk inkludert. Du kan lese mer om forsikringsdekningen på www.erikainsurance.com.

Erika reiseforsikring

Skulle du ha behov for å oppsøke lege, om bagasjen din blir forsinket eller om du skulle bli frastjålet dine eiendeler er det lett å få hjelp. EF sine ansatte er godt kjent med forsikringen og hvor du skal henvende deg for hjelp. Forsikring er viktig, og derfor dekkes alle våre studenter automatisk av denne gruppeforsikringen, og den er inkludert i den totale kostnaden for å reise som utvekslingsstudent. Velger du å avstå fra forsikringen vil beløp tilsvarende verdien av forsikringen trekkes fra programprisen. Egen forsikring må godkjennes av EF da det er strenge krav den må oppfylle.

Erika Sport

De fleste aktiviteter og idretter som organiseres av din high school vil være dekket av deres forsikring, men visse "risikoaktiviteter" som du muligens deltar på utenfor skolen vil ikke være dekket. Det er her Erika Sport kommer inn. Hvem vet, kanskje din vertsfamilie kjører firhjulinger i hagen eller de tar deg med på ski. Fra rafting og jet ski til strikkhopp og mer, med Erika Sport er du dekket for alle aktiviteter uansett hvor.

5 grunner til at forsikringsdekning er inkludert

Trygghet

EF har jobbet med Erika Insurance Ltd. og deres partnere i over 25 år. Noe som betyr at de kjenner vårt program og våre studenter. Har våre studenter Erika kan vi sørge for at de får hjelpen de trenger på best mulig måte.

Mindre organisering

Alle utvekslingsstudenter må ha en forsikring som fyller visse krav. Erika sin reiseforsikring fyller disse kravene. Hvis du ønsker å benytte egen forsikring må denne godkjennes av oss før du kan reise. Det er en egen prosess for dette og egne dokumenter som må fylles ut og sendes inn før forsikringen kan godkjennes.

Ubegrenset dekning

Selv om det er noen unntak og begrensninger tilbyr Erika en heldekkende forsikring. Dekningen gjelder for medisinsk utstyr ved ny sykdom eller ved en ulykke, kostnader ved legebesøk, innleggelse på sykehus, reseptbelagt medisin, akutt evakuering fra hjemmet.

Dekning ved programavbrytelse

Hvis du må reise hjem på grunn av et alvorlig medisinsk problem eller en nødsituasjon i nærmeste familie kan din flyreise bli dekket. Skulle du måtte avbryte ditt program helt kan den ubenyttede delen av programavgiften refunderes.

Omfattende pakkeløsning

Med Erika får du full pakke. I tillegg til den medisinske dekningen er du også dekket ved tyveri, program avbrudd, tredjeparts ansvar og juridiske kostnader.

Kontakt oss

Vi ser frem imot å høre fra deg og svare på alle dine spørsmål.

Mandag - Torsdag: 09:00-17:00

Fredag: 09:00 - 16:00

Klingenberggata 5

0160 Oslo

[email protected]