Fransk språkreise

Fransk språkreise
4.5
1248
(1 248 rangeringer)
4.5

Språkreise - fransk! På fransk språkreise lærer du fransk fortere enn på noen annen måte. Det er noe helt annet å lære fransk når du er i Frankrike og omgås fransktalende daglig, enn ved skoleundervisning hjemme i Norge. På fransk språkreise får du muligheten til å lære fransk flytende, oppleve den franske kulturen fra innsiden og få minner for livet.

Fransk språkreise

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Frankrike
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Frankrike
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Frankrike
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Frankrike
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: Frankrike

Utforsk våre destinasjoner

Fransk språkreise

Hvis du skal på fransk språkreise, kan du velge mellom å dra til pulserende Paris eller den solfylte franske rivieraen. Paris kan by på det beste innen både kunst, arkitektur, fashion, mat- og vinkultur. På fransk språkreise i Paris kan du plukke opp franske ord og uttrykk også etter undervisningen mens du utforsker livet langs Seine, Triumfbuen og Louvre, mens du i Nice kan pugge franske gloser mens du nyter late timer på stranden. Velg mellom å bo på et EF studenthjem eller hjemme hos en lokal vertsfamilie når du skal på fransk språkreise.

Hverdagen på rivieraen

Hvorfor ikke bo på den franske rivieraen hvis du skal på fransk språkreise? Med mild temperatur året rundt og en vakker kystlinje, kommer du til å ville tilbringe all tiden din ute i solen. På fransk språkreise fokuserer vi på kommunikasjonsbasert læring slik at elevene raskt blir komfortable med å kommunisere på fransk i ulike settinger. Språkreise på fransk er en fantastisk mulighet til å praktisere fransk med klassekameratene dine over en cafe au lait, på stranda, mens dere vindusshopper i rivieraens eksklusive butikker eller når dere tester ut det pulserende nattelivet. På fransk språkreise velger du mellom å bo hjemme hos en lokal vertsfamilie eller på vårt studenthjem like i nærheten av skolen.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.