Språkreise til Korea

4.2
(316 rangeringer)
4.2

Våre språkreiser til Korea er en fantastisk mulighet til å utforske landet samtidig som du kan forbedre dine språkkunnskaper. Hver dag lærer vi deg hvordan du skal snakke koreansk og deretter bruke dem i daglige aktiviteter. Vi gir deg selvtillit til å øve dem i det daglige. Du vil utforske et nytt tema hver dag, fra å spise ute til shopping og besøke museer. Hvis du vil kombinere en reise til Korea med muligheten til å lære koreansk språk, er en språkreise i Korea veien å gjøre det. Vi tilrettelegger så du får mest mulig ut av språkreisen din.

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Korea

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Korea

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Korea

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Korea

Reis på språkreise til Korea

Ta en spasertur nedover de pulserende gatene i Seoul. Med K-Pop ut av alle butikker og "hanguel" språkskript på alle gateskiltene, kan det føles som å gå inn i et helt nytt univers. Ved å ta språkkurs i Korea vil du beherske å snakke koreansk med butikkansatte, servitører og turistledere: alt sammen mens du utforsker noen av høydepunktene i Seoul. Ikke bare vil du ha en mer meningsfylt tur til Korea, men du kommer tilbake hjem med nye språkkunnskaper som du kan bruke på fremtidige turer også.

Hvordan arrangere en språkreise til Korea?

Frister det å kombinere en tur til Seoul med muligheten til å lære det koreanske språket, da er våre språkreiser et godt alternativ. Våre reiseeksperter vil lage reiseruter fylt med kulturelle interaksjoner, historiske serverdigheter og sjangsen til å smake på landets deilige retter. Våre lærere vil sørge for at du har med det alt du trenger for aktivitetene samtidig som du vil kunne prøve deg på koreansk. På våre utflukter vil du ha med en språkekspert som vil kunne hjelpe deg underveis. Dra på språkreise til Korea og kom hjem med minner for livet og nye språkferdigheter.