Spansk språkreise

Spansk språkreise
4.5
1155
(1 155 rangeringer)
4.5

Språkreise - spansk! Har du lyst til å lære spansk, men er ukomfortabel med å snakke spansk offentlig? Da er det bare å kaste seg ut i det! Reis på spansk språkreise og lær spansk effektivt. Våre språkkurs kombinerer skoleundervisning med praktisk anvendelse av språket, noe som gir gode forutsetninger for å lære spansk både grundig og raskt. Vurderer du spansk språkreise, kan du velge mellom både Spania og Costa Rica.

Spansk språkreise

Spansk språkreise

Gratis brosjyre
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50 + år
2-4 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: Spania

Søk basert på populære destinasjoner

Spansk språkreise

Det kan være vanskelig å bestemme seg for hvor man vil dra hvis man skal på spansk språkreise. Barcelona har alt du ser etter hvis du foretrekker en pulserende storby. Språkskolen ligger midt i Eixample distriktet med umiddelbar nærhet til både Las Ramblas og ærverdige Sagrada Familia. Her kan du praktisere spansk i en naturlig setting med både lokalbefolkningen og andre studenter mens du utforsker byens mange bortgjemte skatter.

Mulighetene er endeløse

Malaga på Spanias solkyst byr på perfekte omgivelser for en spansk språkreise. Med deilig middelhavsklima og over 300 soldager i året er det som en drøm å spasere rundt i de koselige gatene med sjarmerende autentiske butikker og restauranter mens du prøver å lære deg spanske gloser. Eller hva med å legge en spansk språkreise til Playa Tamarindo i eksotiske Costa Rica? Du kommer til å bli sjarmert i senk av de vakre omgivelsene i denne populære surfebyen. Nyt utendørsundervisning i vår renoverte villa, late timer på stranden, utflukter til jungelen og smakebiter fra det fantastiske lokale kjøkkenet mens du er på spansk språkreise i Costa Rica!

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.