Spansk språkreise

4.7
(683 rangeringer)
4.7

Språkreise - spansk! Har du lyst til å lære spansk, men er ukomfortabel med å snakke spansk offentlig? Da er det bare å kaste seg ut i det! Reis på spansk språkreise og lær spansk effektivt. Våre språkkurs kombinerer skoleundervisning med praktisk anvendelse av språket, noe som gir gode forutsetninger for å lære spansk både grundig og raskt. Vurderer du spansk språkreise 2022, kan du velge mellom både Spania og Costa Rica.

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica

Søk basert på populære destinasjoner

Spansk språkreise

Det kan være vanskelig å bestemme seg for hvor man vil dra hvis man skal på spansk språkreise 2022. Barcelona har alt du ser etter hvis du foretrekker en pulserende storby. Språkskolen ligger midt i Eixample distriktet med umiddelbar nærhet til både Las Ramblas og ærverdige Sagrada Familia. Her kan du praktisere spansk i en naturlig setting med både lokalbefolkningen og andre studenter mens du utforsker byens mange bortgjemte skatter. Når det er sagt, er det ikke bare Barcelona som er verdt et besøk dersom du skal på spansk språkreise, Madrid er definitivt også en sterk kandidat. I Spanias hovedstad foregår undervisningen på språkskolen vår i Salamanca distriktet som er et knutepunkt for kulturhistoriske severdigheter, markeder og restauranter. Praktiser spansken du nettopp har lært på tyrefekting eller mens du lærer å danske flamenco - en spansk språkreise er utvilsomt et fargerikt eventyr.

Mulighetene er endeløse

Malaga på Spanias solkyst byr på perfekte omgivelser for en spansk språkreise. Med deilig middelhavsklima og over 300 soldager i året er det som en drøm å spasere rundt i de koselige gatene med sjarmerende autentiske butikker og restauranter mens du prøver å lære deg spanske gloser. Eller hva med å legge en spansk språkreise 2022 til Playa Tamarindo i eksotiske Costa Rica? Du kommer til å bli sjarmert i senk av de vakre omgivelsene i denne populære surfebyen. Nyt utendørsundervisning i vår renoverte villa, late timer på stranden, utflukter til jungelen og smakebiter fra det fantastiske lokale kjøkkenet mens du er på spansk språkreise i Costa Rica!