EF og De Olympiske Leker

Vennskap. Dyktighet. Respekt. Disse er grunnleggende verdier i den Olympiske Bevegelsen, og  samsvarer perfekt med EF sin tilnærming til livet og arbeidslivet. Siden Pierre de Coubertin grunnla de moderne Olympiske Lekene og kjempet med en «ingenting er umulig» holdning, for å få Lekene på verdenscenen, har den internasjonale Olympiske Komite oppfordret unge og voksne i hele verden til å arbeide mot en bedre og mer fredfull verden. Det er en misjon vi forstår.

Samarbeidet med De Olympiske Lekene begynte i 1988, og fortsetter aktivt i dag som vi ser mot Lekene i 2020.  Vi designer og leverer undervisningsløsninger, som dekker en lang rekke essensielle ferdigheteter, slik som online språktester for frivillige, digitalt pensum designet for å lære om sport og arrangere De Olympiske Leker, og profesjonelle språkferdigheter for å hjelpe organiserings komitèer over hele verden.

Våre avtaler har inkludert:

  • Offisiell leverandør av språkundervisningstjenester til vinter OL i Beijing, 2022
  • Tokyo 2020 offisiell partner for språkundervisning
  • Offisiell utdanningstjenester sponsor for vinter OL i PyeongChang, 2018
  • Offisiell leverandør av språkundervisning til sommer OL i Rio de Janerio, 2016
  • Offisiell leverandør av språkprogrammer til vinter OL i Sochi, 2014
  • Offisiell leverandør av språkundervisningstjenester ved OL i Beijing, 2008
  • Offisiell språkskole for De Olympiske Leker i Seoul, 1988

Gjennom EF`s mange avtaler med De Olympiske og Paraplympiske Leker over de siste 30 årene har vi hatt muligheten til å ta del i jakten på dykighet, innsats, temaer som speiler seg i De Olympiske Lekers omfang, og EF`s levering av livsforandrende utdannings opplevelser. De Olympiske Leker har utvilket seg med tiden, og det samme har EF`s evne til å nå ut til stadig flere og mer forskjellige populasjoner. Dette har vi oppnådd med moderne teknologi samt vår lange erfaring, sejarahe og arv med den Olympiske Bevegelsen.