EF FORSKNING

Som verdens leder på internasjonal utdanning, leder vi veien for læring – ved å benytte teknologi, utdanning og design.

Teknologi

Vi er ikke dogmatiske om teknologi. Det er en viktig del av det vi gjør, men vi bruker den til å støtte våre mål for læring, heller enn å forfølge det for sin egen skyld. Så vi er alltid på jakt fremover – for å se hvordan det kan hjelpe oss med å endre utdanning.

Utdanning

EF research network aktiverer studenter ved University of Cambridge, Harvard University, Peking University og University of São Paulo tilgang til rike kilder med data fra språklæring, undervisning og testing til å få en dypere forståelse på vitenskapen om språktilegnelse og dele resultatene med feltet for øvrig.

Design

Med en logo fra Paul Rand og kontormøbler fra Vitra, skal det åpenbart for en hvilken som helst design profesjonell å se at EF virkelig er opptatt av design.

Men design for oss strekker seg utover grafikk i opplevelser. For virkelig å skape en verden skiftende tjeneste, trenger vi å være best i visuell design, interaksjonsdesign og opplevelsesdesign, det magiske krysningspunktet for alt vi gjør.


01/02

EF EdTech

Lokalisert i Shanghai, London og Boston, er våre team av software utviklere, designere, lingvister og film-skapere med på å jobbe for å transformere opplæringen slik vi kjenner den.

I dag tjener EF millioner av studenter, men i morgen skal vi sikte for hundrevis av millioner.

Opprinnelig inspirert av et felles forskningsprosjekt mellom EF og Apple inn i fremtiden for språklæring, vårt oppdrag for mer enn et tiår har vært å bruke teknologi for å skape en fundamental bedre måte å lære et språk på.

Vi jobber i forkant av teknologi, skaper banebrytende arbeid i talegjenkjenning, virtuelt samarbeid og adaptiv læring. Og vi ansetter de beste og smarteste for å holde oss i forkant av spillet.

Hva vi gjør

EF EdTech er den globale forsknings- og utviklingsenheten av EF Education First, bygger på de mest avanserte læringssystemer som brukes av millioner av mennesker rundt om i verden.

  • Læringssystemer for voksne

  • Læringssystemer for barn og unge

  • Læringssystemer for bedrifter og regjeringer

  • Læringssystemer for skoler og lærere

  • Testing Tjenester

De siste prosjektene fra EF EdTech

EF EPI

EF English Proficiency Index (EF EPI) er verdens største rangering av land etter voksne engelskkunnskaper.

Besøk nettsiden

EF SET

EF SET er verdens første gratis online standariserte engelsk test. På under 50 minutter, kan brukere få en detaljert analyse av deres lese- og lytteevner.

Resultater er kalkulert øyeblikkelig og delt bare med brukeren.

Lær mer
02/02

EF Research Network

EF Research Network består av topp universiteter som arbeider med EF for å fundementalt endre måten studenter lærer språk på.

Nettverket dekker et bredt spekter av disipliner fra lingvistikk, pedagogikk, pedagogiskteknologi og språkvurdering til kulturelle nedsenkninger.

Sammen er vi forpliktet til forskning og innovasjon som vil forme fremtiden for språklæring, banebrytende undervisning og tverrkulturell forståelse.

Med University of Cambridge sitt institutt for teoretisk og anvendt språkvitenskap, utvikler forskerne EF-Cambridge Open Language Database, og også utforsker primer-språklige effekter på andre-språk tilegnelse.

Lær mer

I samarbeid med Harvard University's Graduate School of Education, undersøker EF utviklingen av skriveferdigheter og akademike språkkunnskaper for å forbedre læring, undervisning og vurdering når man lærer et andre språk.

Lær mer

I samarbeid med Peking University School ved instituttet fremmedsprål, utforsker EF effektive engelske pedagogiiske teknikker for millioner av kinesiske elever, og tester innovative språk vurderinger med universitets- og videregående skole elever.

Noen av de nyeste forskningsprosjekter med University of São Paulo inkluderer å utforske oversettelser og store data for å bedre forstå språklæring, og analysere mønstre av feil formasjon i brasilianske elever i engelsk.

Lær mer

EF og University of Tokoyo har sammen etablert et forskningsprogram med henblik på å forstå hvordan hjernen arbeider med å lære seg et nytt språk.

Lær mer