Historier fra våre internasjonale boardingskoler

Studenthistorier – Hva er det beste med EF Academy?

Sinikka R Dahl, elev ved EF Academy Oxford

Det at man bor såpass nærme hverandre, bidrar til å utvikle spesielle, sterke og gode vennskap. Vennene dine er der her tiden. Det er et internasjonalt miljø, man utvider horisonten og lærer mye om andres kultur. Man lærer å bli mer tolerant ovenfor andre mennesker. Det er høye forventninger, og det bidrar til at man yter mer når det kommer til skolearbeid. Man får lyst til å gjøre det bra, grunnet det akademiske miljøet.

 

Emma Sofie Haga, elev ved EF Academy Oxford

Det beste med å gå på EF Academy er lærerne. Lærerne er virkelig fra en annen klasse. De ønsker at vi elevene skal yte vårt beste når det kommer til skolen og de jobber målbevisst mot dette. Etter skolen tilbyr de ulike ekstratimer der man kan få hjelp med det man sliter med i de forskjellige fagene eller kan spørre spørsmål. Vi får utfyllende tilbakemeldinger både på lekser og på prøver der de forteller hvordan man ligger an i et fag samt hva man kan jobbe med for å gjøre ting bedre. Flere av lærerne er også tilgjengelig på mail etter skolen, så hvis man har spørsmål når det kommer til lekser eller annet skolearbeid, så kan man stille de selv om skoledagen er over.

Det beste med å gå på EF Academy er fokuset på videre utdanning. Før jeg kom til EF Academy visste jeg ikke hva jeg ville gjøre etter videregående, men med hjelp fra både lærere og rådgiveren har jeg funnet ut hva jeg vil gjøre. Det er hele tiden et fokus på hva man vil søke seg inn på universitetet og det blir satt opp utflukter og andre ting man kan gjøre for å få erfaringer som man kan skrive på søknaden sin for å gjøre den bedre. Det blir også satt opp timer i lunsjpausen der de som vil søke på universiteter i USA kan forberede seg til SAT eller ACT testen. Jeg har funnet dette tilbudet veldig hjelpsomt da jeg selv vurderer å søke på universiteter i USA.

 

Magda Ahmed, elev ved EF Academy Torbay

Det beste med EF Academy er å få oppleve en engelsk kultur sammen med andre nasjonaliteter fra mange andre land. Det er kjempehyggelig å dele opplevelsen av å bo et annet sted i et år sammen med andre så man også får innblikk i de andres kultur, i tillegg til den engelske. Man møter så mange hyggelige mennesker fra alle steder i verden som man får så nære relasjoner med, de lærer deg nye ting hele tiden, ny mat, musikk, språk. På min tid i EF Academy har jeg blitt kjempeflink til å snakke italiensk og digger spansk musikk!

Lærerne som jobber på skolen er kjempesøte, de tar vare på deg og passer på at du har det bra hele tiden. Man føler seg godt ivaretatt på skolen og det er veldig deilig å kjenne på dersom noe skjer.

 

Hanna Klakegg, elev ved EF Academy Oxford

Det beste med å gå på EF Academy er alle de ulike kulturene og tradisjoner man får sett på ett og samme sted. Det er veldig interessant å møte mennesker fra hele verden, med en helt annen bakgrunn enn en selv.

Det beste med å gå på EF Academy er alle opplevelsene som står i vente. EF Academy tilbyr på alle sine skoler et veldig bra alternativ for hva man kan finne på i helger og ferier! Turer til ulike byer rundt i landet gjør at man blir bedre kjent med ikke bare byen man bor i, men også landet.

Det beste med min opplevelse med EF Academy er at jeg lærte å bli selvdisiplinert og strukturert med skolearbeid. Lærere forbereder studentene på universitetstiden og jeg føler meg veldig godt rustet for de kommende årene!

 

Thilla Sollie, elev ved EF Academy New York

Det beste med å gå på EF Academy er skolemiljøet, å bli kjent med de flinke og snille lærerne og houseparents’ene.

 

Nora Victoria Søby-Arnesen, elev ved EF Academy Oxford

Det beste med å gå på EF Academy synes jeg er hverdagen man får. Når man bor på boarding har alle den samme rutinen, og det blir lettere å strukturere tiden sin mellom skole og det sosiale. Man blir også veldig selvstendig og lærer utrolig mye om seg selv gjennom dette, noe man vil ha godt av senere på universitetet.

Et annet aspekt med EF Academy som jeg synes elever ofte forteller for lite om, er de utrolige lærerne vi får. Vi er veldig heldige som får jobbe, ofte i små grupper, med lærere med lang erfaring innen sine felter, hvor mange har gått på eller jobbet ved gode universiteter og liknende. Takket være lærerne og teamet rundt, har jeg nå oppnådd toppkarakterene og aktivitetene jeg vil trenge for å komme inn på drømmeuniversitetene mine. Universitetsrådgivningen har vært en stor hjelp for meg. Samtidig gjør lærerne timene interessante, og jeg har fått igjen interessen for flere fag jeg pleide å elske. Skole blir for de fleste ikke noe man må, men noe man trives med og ønsker å gjøre.

Likevel tror jeg det aller beste med EF Academy er alle de ulike menneskene man møter. Siden skolen (i Oxford) har så få elever, blir det et veldig sammensveiset samfunn, og etter noen måneder merker man tydelig hvordan det å leve sammen med forskjellige kulturer virkelig former en som menneske. Elevene har interessante bakgrunner og innspill til ulike globale temaer, og man har alltid en å ha en god samtale med. Jeg har fått helt fantastiske venner for livet gjennom Academy, og har lært ekstremt mye om meg selv og andre mennesker.

 

Marie Adora Andersen, elev ved EF Academy New York

Det beste med å gå på EF Academy er å møte mennesker fra hele verden og lære om deres kultur.

 

Har du lyst til å oppleve noe liknende? Bestill en gratis brosjyre

Del denne artikkelen