EF internasjonale camp

Legg til Camp for: 15 450 kr

EF Camp gir deg den beste starten på ditt utvekslingsår og er en unik mulighet til å lære mer om ulike kulturer og få venner fra hele verden.

EF International High School Camp vil gi deg selvtilliten og styrken du trenger for den beste starten på ditt utvekslingsår. Utvekslingsstudenter fra 13 forskjellige land samles over 10 dager. EF Camp gir deg muligheten til å lære mer om ulike kulturer, prøve nye idretter, få nye venner og være med på mange morsomme aktiviteter før du reiser til din vertsfamilie.

Ta et dypdykk i den britiske kulturen og lær om britiske tradisjoner.

På EF Camp vil du virkelig få oppleve den britiske kulturen! Du får utforske Winchester, Englands tidligere hovedstad, teste de berømte berg og dalbanene i Thorpe Park og besøke Brighton, en insta-verdig havneby hvor du vil forelske deg i dens selvstendighet og unike shopping og vintage markeder. Det vil også være kveldsaktiviteter med quiz og ambassadør night.

Forberedelse til hverdagen i Storbritannia - få verktøy som hjelper deg å lykkes.

Har du noen gang lurt på hvordan det er å bo i Storbritannia? EF Camp er også en super mulighet til å lære mer om den britiske livsstilen og bli vant til å snakke engelsk. Hver dag vil gi deg en smakebit på skolehverdagen i Storbritannia med ulike timer og aktiviteter etter "skoletid". Du vil bli godt forberedt til året som kommer.

Legg EF Camp til ditt utvekslingsår

Kontakt oss

Mandag - Torsdag: 09:00-17:00

Fredag: 09:00 - 16:00

Klingenberggata 5

0160 Oslo

[email protected]