High school år i Irland

Et high school år i Irland gir deg et magisk møte med vakker natur, en rik kulturhistorie og imøtekommende mennesker. Irland er for deg som er selvstendig, sosial og aktiv.

@efexchangeyear

Opplev High School i Irland

Det irske skolesystemet blander tradisjon, som obligatorisk skoleuniform, med moderne undervisningsmetoder. De tilbyr et stort utvalg fag og studieretninger.

Livet i løpet av et High School år i Irland

Bo hos en irsk vertsfamilie

Det irske språket har mange ord for familie - teachglach, muintir, clann. Uansett hvor du bor vil familielivet spille en stor rolle i ditt high school år i Irland. Våre vertsfamilier bor normalt på den vakre irske landsbygden eller utenfor de større byene.

Video: Lena sitt utvekslingsår

Hva gjør våre vertsfamilier så bra?

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Les mer om hvordan vi godkjenner våre vertsfamilier.

Valgt av EF

Vi velger nøye ut alle deltakere på vårt program. Gjennom intervjuer og hjemmebesøk hos alle våre vertsfamilier sørger vi for at de har riktig motivasjon til å ta imot en av våre studenter.

Forberedelse

Våre vertsfamilier blir godt forberedt før studentene ankommer. De har tilsvarende forberedelsesprogram som våre studenter.

Motivasjon

Alle våre vertsfamilier har en ting til felles; de gleder seg til å ønske deg velkommen, lære om din kultur og dele sin hverdag og tradisjoner.

Online søknad: Vertsfamiliene må fullføre en detaljert online søknad. Den inkluderer informasjon om familiens bakgrunn, hobbyer og livsstil.

Personlig intervju: En lokal EF-representant reiser hjem til den potensielle vertsfamilien og intervjuer de, samt sikrer at hjemme deres er trygt, komfotabelt og imøtekommende.

Referanser: Vi krever to referanser. En profesjonell og en personlig fra noen i vertsfamiliens lokalsamfunn.

Bakgrunnssjekk: Vi gjør en kriminell bakgrunnssjekk av alle medlemmer i familien som er over 18 år.

High school år i Irland

Bo i en vertsfamilie

Gå på en lokal high school

Flyreise er inkludert

Helt år: 139 500 kr

Ta det første steget

Vi kontakter deg for mer informasjon

Ofte stilte spørsmål om det high school år i Irland

Hør tidligere studenter fortelle om sitt high school år

Bli med på et webinar