EF internasjonale camp

Legg til camp for: 15 450kr

EF Camp gir deg den beste starten på ditt utvekslingsår og er en unik mulighet til å lære mer om ulike kulturer og få venner fra hele verden.

"EF International High School Camp vil gi deg selvtilliten og styrken du trenger for den beste starten på ditt utvekslingsår. Utvekslingsstudenter fra 13 forskjellige land samles over 10 dager. EF Camp gir deg muligheten til å lære mer om ulike kulturer, prøve nye idretter, få nye venner og være med på mange morsomme aktiviteter før du reiser til din vertsfamilie. "

Tilbring en hel dag i Dublin og opplev irsk kultur.

På EF Camp vil du virkelig få oppleve den irske kulturen! Du får utforske Causey Farm i County Meath, lære mer om irsk sport mens du forbereder deg til Maynooth Olympics og besøke Dublin, Irlands hovedstad. En hovedstad kjent for sine univresiteter, unike arkitektur og spennende shopping. Det vil også være kveldsaktiviteter med quiz og ambassadør night.

Forberedelse til hverdagen i Irland - få verktøy som hjelper deg å lykkes.

EF Camp er også en super mulighet til å lære mer om den irske livsstilen og bli vant til å snakke engelsk. Hver dag vil gi deg en smakebit på skolehverdagen i Irland med ulike timer og aktiviteter etter "skoletid". Du vil bli godt forberedt til året som kommer.

Legg EF Camp til ditt utvekslingsår

Kontakt oss

Mandag - Torsdag: 09:00-17:00

Fredag: 09:00 - 16:00

Klingenberggata 5

0160 Oslo

[email protected]